VIDEO: Matt Nickerson otti 20 ottelun pelikiellon – löi fania kyynärpäällä

Englannin pääsarjassa pelaava kovaotteinen puolustaja Matt Nickerson on saanut liigan kurinpidolta 20 ottelun mittaisen pelikiellon.

Kovaotteinen puolustaja Matt Nickerson pelasi Liigassa kausina 2005-06, 2007-08 ja 2008-09. Näiden aikana hän edusti sekä Ässiä että Ilvestä. Mestis-tasolla hän taasen edusti KooKoota kaudella 2012-13.

Tämän jälkeen nykyisin 33-vuotiaan tie vei Isoon-Britanniaan ja maan pääsarjaan, EIHL:ään. Täällä hän on edustanut viimeisen viiden kauden aikana Fife Flyersia, Belfast Giantsia sekä hänen nykyistä seuraansa, Milton Keynes Lightningia.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Nickerson muistetaan Suomesta reikäpäisenä kovanaamana, jolla läikähti yli kerran jos toisenkin. Näin on tapahtunut nyt myös EIHL:ssä, sillä mies on asetettu 20 ottelun mittaiseen pelikieltoon.

Näistä kuusi on tullut tuomarin koskemattomuuden rikkomisesta. Hän nimittäin rimpuili kostoreissullaan tuomarin syleilystä useaan otteeseen, eikä kunnioittanut tuomarin toiveita lainkaan.

Loput pelikiellosta tuli taasen siitä, kun hän löi kyynärpäällään fania. Tämä tapahtui siinä vaiheessa, kun Nickerson talutettiin kaukalosta ulos. Voit katsoa videot molemmista tilanteista alta. Jos et saa klippiä näkyviin, voit katsoa sen myös tästä.

Suosittelemme myös:
VIDEO: Zamboni-kuski oli jyrätä pelaajan – tv-ryhmä jäi koneen alle