HäSa: HPK löysi Antti Pennaselle korvaajan – Matti Tiilikaisesta uusi päävalmentaja

Matti Tiilikainen on HPK:n uusi päävalmentaja, kertoo Hämeen Sanomat.
Matti Tiilikainen on HPK:n uusi päävalmentaja, kertoo Hämeen Sanomat.

Viime kevään Suomen mestarijoukkue HPK on löytänyt itselleen uuden päävalmentajan, kun Matti Tiilikainen hyppää ensi kaudeksi isoihin saappaisiin.

HPK:n sensaatiomaiseen Suomen mestaruuteen luotsannut Antti Pennanen jättää paikkansa HPK:n penkin takana tämän kauden jälkeen, kun hän siirtyy Suomen alle 20-vuotiaiden päävalmentajaksi.

Tämä jättää luonnollisesti HPK:n penkin taakse valtavan kokoisen aukon, joka on nyt kuitenkin paikattu. Pennasen saappaisiin astuu tämän kauden jälkeen Matti Tiilikainen, joka on hämeenlinnalaisille jo valmiiksi tuttu valmentaja.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Tiilikainen valmentaa nyt toista kauttaan Saksan ykkösdivarissa pelaavaa Löwen Frankfurtia. Ennen tätä hän on kolunnut HPK:n juniorisysteemin läpi, toimien muun muassa B- sekä A-juniorien päävalmentajan. Kaudella 2015-16 Tiilikainen oli HPK:n edustusjoukkueen väliaikainen apuvalmentaja.

Viime kaudella Tiilikaisen valmentava Löwen Frankurt voitti liigan runkosarjan ja se eteni lopulta aina finaaleihin saakka, missä tie nousi kuitenkin pystyyn.

HPK ei ole vielä vahvistanut sopimusuutista, vaan asiasta kertoo Hämeen Sanomat.