NHL:ssä jättimäinen treidi! Max Pacioretty kaupattiin Vegasiin

Max Pacioretty kaupattiin Vegasiin, josta Montrealiin matkaa muun muassa Tomas Tatar.
Max Pacioretty kaupattiin Vegasiin, josta Montrealiin matkaa muun muassa Tomas Tatar.

NHL:ssä on nähty jättimäinen vaihtokauppa, jonka myötä Montreal Canadiensin kapteeni ja supertähti Max Pacioretty kaupattiin Vegasiin.

Pitkään siitä huhuiltiin, mutta lopulta se tapahtui. Montreal Canadiensin Max Pacioretty yhdistettiin nimittäin kesän aikana useisiin huhuihin, mutta kuten hyvin usein, vaikutti kyseinen vaihtokauppa enemmän epätodennäköiseltä kuin aidolta mahdollisuudelta.

Paciorettyn sopimus on umpeutumassa tulevan kauden päätteeksi, eivätkä osapuolet päässet uudesta jatkosta sopuun. Pacioretty kertoikin lopulta, että jatko pitää saa valmiiksi ennen kauden alkua, sillä tämän jälkeen neuvottelut olisivat laitettu kauden mittaiselle tauolle.

– Kuten opin viime vuonna, on erittäin hankalaa pelata parhaalla tasollasi, jos ympärilläsi on liikaa häiritseviä tekijöitä. Tämä päätös tekee peleihin keskittymisestä helpompaa, Pacioretty kertoi viime viikolla Montreal Gazettelle.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Tämä sai seuran GM:nä toimivan Marc Bergevinin toimimaan, sillä nyt Pacioretty on kaupattu Vegas Golden Knightsin riveihin. Vastineeksi Canadiens sai hurjassa kaupassa Tomas Tatarin, lupaus Nick Suzukin sekä ensi kesän toisen kierroksen varausvuoron.

Tatar lienee jokaiselle tuttu, sillä mies on pelannut NHL:ssä – pääasiallisesti Detroit Red Wingsin riveissä – jo pitkään, yhteensä 427 runkosarjaottelua. Viime kaudella Tatar kuitenkin treidattiin keväällä Vegasiin.

Suzuki on sen sijaan Vegasin toissa kesän ykköskierroksen varaus, sillä Golden Knights kuulutti kanadalaishyökkääjän lavalle vuorolla 13. Viime kaudella Suzuki iski OHL:ssä pelatessaan 64 runkosarjaotteluun 42 maalia ja yhteensä 100 tehopistettä.

Suosittelemme myös:
Erik Haulan huitaisulla suuri vaikutus – Brooks Orpikin sormi yhä tunnoton