Max Pacioretty teki jatkosopimuksen Vegasiin – pahvin arvo 28 miljoonaa

Max Pacioretty teki jatkosopimuksen Vegasin kanssa.
Max Pacioretty teki jatkosopimuksen Vegasin kanssa.

Max Pacioretty teki jatkosopimuksen vain noin päivä sen jälkeen, kun hänet kaupattiin seuran riveihin Montreal Canadiensista.

Montreal Canadiens kauppasi äskettäin kapteeninsa, Max Paciorettyn, Vegas Golden Knightsiin. Syynä tähän olivat osapuolten väliset jatkoneuvottelut, sillä tilanne ei edennyt pitkän ajan puitteissa juuri mihinkään.

Pacioretty on kuitenkin nyt tehnyt jatkosopimuksen Golden Knightsin kanssa. Osapuolten uusi pahvi on pituudeltaan neljä vuotta ja arvoltaan 28 miljoonaa dollaria. Tämä tarkoittaa sitä, että Paciorettyn uuden sopimuksen cap hit on huikaisevat 7 miljoonaa dollaria.

Sopimuksessa on myös muokattu vaihtokaupat estävä pykälä. Pacioretty saa toimittaa seuralle jokaisella kaudella kymmenen joukkueen käsittävän listan, joihin häntä ei saa kaupata.

Pacioretty kuittaa ensimmäisestä sopimusvuodestaan 10,5 miljoonaa dollaria, toiselta 7 ja kahdelta viimeiseltä 5,25 miljoonaa dollaria. Pahvi astuu voimaan tulevan kauden päätteeksi.

Mies on pelannut NHL:ssä 626 runkosarjaottelua, joissa hän on tehnyt 226 maalia ja yhteensä 448 tehopistettä. Vielä viime kaudella mies tahkosi Canadiensin paidassa 64 kamppailua, joissa hänen tehonsa olivat 17+20.

Suosittelemme myös:

Näkökulma: Vegasin suunnitelmat kokeneet täydellisen täyskäännöksen

NHL:ssä jättimäinen treidi! Max Pacioretty kaupattiin Vegasiin