Max Talbot antoi palaa ex-valmentajastaan – ”Paska kaikkien kanssa”

Max Talbot haukkui entisen päävalmentajansa maanrakoon.
Max Talbot haukkui entisen päävalmentajansa maanrakoon. Kuva: Getty Images

Uransa viime kauteen lopettanut Max Talbot antoi palaa entisestä valmentajastaan Paul Bissonetten podcastissa, Spittin’ Chiclets.

Valmentajat ja pelaajat eivät tule aina toistensa kanssa toimeen, mutta mitä tulee uransa viime kauteen lopettaneeseen Max Talbotiin, ei hän voinut sietää entistä valmentajaansa.

Talbot avautui asiasta Paul Bissonetten suositussa Spittin’ Chiclets -podcastissa. KHL sarjana sai sen sijaan Talbotilta kehuja, kuten myös venäläiset.

– En ole muistaakseni koskaan vihannut yhtäkään valmentajaani, mutta hän oli yksinkertaisesti paha ihminen. En halua sanoa hänen nimeään, sen saatte luvan etsiä itse. Hän oli kuitenkin todella paha ihminen. Hän oli kaveri, joka tykkäsi ryypätä, Talbot avautui podcastissa.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

– Hän ei ollut hyvä nuorten pelaajien kanssa, kuten myöskään vanhojen. Hän oli paska kaikkien kanssa.

Talbot pelasi uransa kolme viimeistä kautta KHL:ssä. Kaksi ensimmäistä Lokomotiv Yaroslavissa ja viimeisimmän Avangard Omskissa. Venäläismediassa onkin spekuloitu, että Talbot puhuu nykyisin SKA Pietarin ja Venäjän maajoukkueen päävalmentaja Aleksei Kudashovista.

Kudashov toimi Talbotin valmentajana Lokomotivin riveissä kaudella 2017-18. Hän sai kuitenkin kesken sesongin joukkueesta potkut.