VIDEO: McDavid jäi oman joukkuekaverin jyräämäksi – vain sekunteja myöhemmin maalinteossa

Connor McDavid jäi Juraj Khairan jyräämäksi, mutta onnistui maalinteossa vain sekunteja myöhemmin.
Connor McDavid jäi Juraj Khairan jyräämäksi, mutta onnistui maalinteossa vain sekunteja myöhemmin.

Edmonton Oilersin Connor McDavid näytti jälleen viime yönä, miksi häntä pidetään monien papereissa maailman parhaana pelaajana.

Edmonton Oilers kohtasi viime yön vierasottelussaan Los Angeles Kingsin. Kings oli lopulta parempi, sillä se vei kamppailun nimiinsä lukemin 5-2. Oilersin megatähti Connor McDavid onnistui kuitenkin jälleen kerran todistamaan erinomaisuutensa.

Monien mielestä planeetan paras jääkiekkoilija koki ottelun toisessa erässä kovia, sillä hän törmäsi yhteen joukkuekaveri Juraj Khairan kanssa. McDavid ei kuitenkaan välittänyt tästä lainkaan, sillä hän onnistui maalinteossa vain sekunteja myöhemmin.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

McDavid pääsi tilanteessa lopulta 1vs1-hyökkäykseen tähtipakki Drew Doughtyn kanssa, mutta kanadalaispakki oli McDavidia vastaan voimaton. Samaa voitaneen sanoa myös Kingsin maalivahti Darcy Kuemperista.

Voit katsoa videon McDavidin törmäyksestä ja maalista alta. Jos et saa klippiä näkyviin, löydät sen myös tästä.

Yksi silmiinpistävä fakta maalissa on McDavidin kiekonhallinta kovassa vauhdissa. Hän nimittäin leipoo kiekkoa ja pyrkii hakemaan vapaata vetolinjaa kovassa vauhdissa, mutta miehen katse ei käy pelivälineessä kertaakaan.

McDavid, joka voitti viime kaudella NHL:n pistepörssin ja parhaan pelaajan palkinnon, on tehnyt kuluvalla sesongilla 52 otteluun 22 maalia ja yhteensä 63 tehopistettä.

McDavid majailee NHL:n pistepörssissä sijalla kolme, eikä hänellä ole kuin kolmen pisteen takamatka kärjessä olevaan Nikita Kucheroviin.

Suosittelemme myös:
VIDEO: Jesse Puljujärvi jäi Folinin jyrän alle – Khaira pisti taklaajan nippuun