Mellevää kerrointa Vegasin ja Montrealin väliseen matsiin

NHL:n välierissä lähennellään hiljalleen loppua, ja pian saadaan selvyys Stanley Cup -otteluparista. Tulevana yönä kohtaavat VGK ja Montreal Canadiens viidennessä matsissa, sarjan ollessa tasan 2-2.

Nappaa 10€ riskitön lätkäveto!

Golden Knights rynnisteli tähän sarjaan kivenkovana suosikkina. Niin vain Montreal on tarjonnut Vegasille kovan vastuksen, eikä tällä hetkellä ole kovin helppoa ennakoida jatkoonmenijää.

Ensimmäisessä ottelussa Ritarit nappasi selkeän 4-1 voiton, mutta sittemmin sarja on tasoittunut selvästi. Kahdessa viime matsissa ratkaisu ollaan jouduttu hakemaan jatkoajalla. Ottelusarjassa ollaan myös nähty vähän maaleja, eli erot ovat marginaalisen pieniä.

Kotijoukkue Vegas on asetettu melko suureksi ennakkosuosikiksi ensi yön mittelössä. Vegas on edellä etenkin hyökkäyspelissä, mutta Habs on löytänyt avaimet sen pysäyttämiseen mikä onkin ollut edellytys sille ettei VGK ole rynnistänyt sen yli. Viime matsien valossa kumpi tahansa voi voittaa, eikä Habsin voitto missään nimessä yllättäisi. Coolbet tarjoaa vieraiden lopullisesta voitosta (money line -veto) tasan kolmosen kertoimen, mitä ei sovi sivuuttaa.

Montreal ML (3,00)