Mestiksessä melkoinen tuomarivirhe – väärälle pelaajalle suihkukomennus

Mestiksessä nähtiin oikein kunnon tuomarivirhe, kun Kokkolan Hermekseltä tuomittiin suihkun puolelle väärä pelaaja.
Mestiksessä nähtiin oikein kunnon tuomarivirhe, kun Kokkolan Hermekseltä tuomittiin suihkun puolelle väärä pelaaja (Kuvakaappaus: Hermeksen YouTube-kanava).

Mestiksessä nähtiin todella eriskummallinen tilanne perjantaina, kun Kokkolan Hermekseltä määrättiin väärä pelaaja suihkuun.

Hermes sai otteluun vahvan alun, kun se siirtyi nopeasti 1-0-johtoon, mutta tämän jälkeen vierasjoukkue LeKi iski ensimmäisen kaksikymppisen aikana kaksi maalia, joista jälkimmäisen vajaa minuutti ennen loppua.

Kokkolalaisten Samuel Sikstuksella keitti tilanteen jälkeen yli ja hän löi 2-1-maalin viimeistellyttä Anton Ollikaista poikittaisella mailalla kasvoihin osuman jälkeen.

Tämän jälkeen Kokkolan illassa nähtiin kuitenkin jonkin asteinen tuomarifarssi: ottelun tuomariston tuomio tilanteesta oli suihkukomennus, mutta se annettiin väärälle pelaajalle, kun Sikstuksen sijaan pukukoppiin passitettiin puolustaja Janne Pälve.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Mikäli tilanteesta olisi jotain jatkoseuraamuksia, Mestiksessä jouduttaisiin hieman noloon tilanteeseen, joskin sitä se on jo nyt.

Suihkukomennuksen myötä kotijoukkue Hermes joutui viiden minuutin mittaiselle alivoimalla, ja kun se joutui ottamaan rangaistuksensa aikana myös toisen jäähyn, iski LeKi toisen erän alussa taululle jo illan kolmannen ylivoimamaalinsa.

Hermes tuli toisen erän lopulla, niin ikään ylivoimamaalilla, maalin päähän, mutta päätöserä oli maaliton ja pisteet lähtivät LeKin mukana Lempäälään numeroin 3-2.

Ottelun maalikoosteen pääset katsomaan Hermeksen YouTube-sivuilta.

Suosittelemme myös:
Olympiatuomari Tobias Wihrlistä tuli viraali hitti – kiipeli maalin päällä