Mestis-seura vaihtaa nimeään ja logoaan – tutut kiekkoilijat osaomistajiksi

Kuva: Shaun Duncan

Mestis-seura Joensuun Jokipojat vaihtoi nimensä ja logonsa. Seura sai myös uudet omistajat, joiden joukossa ovat Tomi Karhunen ja Miro Aaltonen.

Mestis-seura Joensuun Jokipojat palaa ennestään tuttuun nimeen. Seura yhdistyy 2. divisioonassa pelanneen Karjalan Koplan kanssa, joka on ollut Jokipoikien lisäksi toinen joensuunlainen kiekkoseura. Yhdistymisen myötä seura kantaa nimeä Joensuun Kiekko-Pojat, jolla Jokipojat aikaisemmin tunnettiin. Kiekko-Pojat palaavat myös vuosien takaisen logon alaisuudessa pelaamiseen.

”Meillä on nyt Joensuussa yksi vahva kiekkoseura. Tästä on pitkään puhuttu, ja fiilis on tällä hetkellä aika uskomaton. Erittäin hyvä uusi porukka on saatu nyt kasaan, ja iso kiitos heille kaikille jo tässä vaiheessa”, kokopäivätoimiseksi nimitetty uusi manageri Jaakko Lipponen hehkutti seuran tiedotteessa.

Kiekko-Pojat sai samalla uudet omistajat, kun Henry Rösch ja Jarkko Immonen astuivat sivuun Jokipoikien taustayhtiö Mehtimäki Oy:stä. Uuden seitsemänhenkisen omistajaporukan muodostavat joukko Joensuun liike-elämästä tuttuja nimiä sekä kaksi tunnettua joensuulaislähtöistä jääkiekkoilijaa: Tomi Karhunen ja Miro Aaltonen.

Tapparan Suomen mestaruuteen muutama vuosi sitten torjunut Karhunen pelasi tällä kaudella Pelicansissa sekä Sveitsin pääsarjaseura SC Bernissä. Aaltonen puolestaan kiekkoili alkukauden KHL:n Vitjaz Podolskissa ennen kuin siirtyi Venäjän mahtiseura Pietari SKA:n riveihin.

Joensuun Mestis-seura tunnetaan jatkossa nimellä Joensuun Kiekko-Pojat

Mikäli twiitti ei näy, voit katsoa sen TÄSTÄ!


KATSO MYÖS: Kiekko-Espoo nousee Mestikseen

KATSO MYÖS: Jokerit tiedotti: Mikko Lehtonen siirtyy NHL:ään