Ksml: Michel Miklik epäiltynä rattijuopumuksesta – sopimus purettiin viime viikolla

Entinen JYP-hyökkääjä Michel Miklik on epäiltynä rattijuopumuksesta.
Entinen JYP-hyökkääjä Michel Miklik on epäiltynä rattijuopumuksesta.

JYP:n riveissä tällä kaudella 17 ottelua pelannut Michel Miklik on rattijuopumusepäilyjen alaisena. 35-vuotiaan sopimus purettiin viime viikolla.

Kokeneella slovakkihyökkääjä Michel Miklikillä ei kulje kovinkaan lujaa. Hän nimittäin palasi tällä kaudella takaisin jyväskyläläisten riveihin, mutta stintti jäi lopulta vain reilun parin kuukauden mittaiseksi. Hän palasi JYP-paitaan lokakuun lopussa, mutta sopimus purettiin yhteisymmärryksessä viime viikolla.

Tätä nykyä Miklik edustaa kotimaansa pääsarjassa pelaavaa HC Kosicea.

Nyt on kuitenkin selvinnyt, että Miklikiä epäillään Suomessa rattijuopumuksesta. Asiasta kertoo sanomalehti Keskisuomalainen, joka pohjaa tietonsa lähteeseen.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Keskisuomalaisen mukaan Miklik kärysi ratista Jyväskylässä viime viikon maanantaina. JYP kohtasi päivä tämän jälkeen CHL:n välierissä Trinecin, mutta slovakkia ei näkynyt joukkueen kokoonpanossa.

Tästä päivä myöhemmin tiedotettiin, että osapuolet ovat purkaneet sopimuksensa yhteisymmärryksessä. Tilanteeseen ajauduttiin Keskisuomalaisen mukaan pelaajan henkilökohtaisten syiden vuoksi.

Miklik pelasi JYP:n riveissä myös viime kaudella, yhteensä 11 ottelun ajan, joissa hän iski komeat seitsemän maalia ja yhteensä kymmenen tehopistettä. Tällä kaudella tarina oli kuitenkin toinen, sillä hän saalisti 17 kamppailuun tehot 1+4.

Lue Keskisuomalaisen uutinen kokonaisuudessaan TÄSTÄ.

Lisää Liiga-kiekosta voit lukea TÄÄLTÄ.