Mikko Niemelän kausi ohi – Micke-Max Åsten pelikieltoon

HIFK:n Micke-Max Åsten sai Liigan kurinpidolta neljän ottelun mittaisen pelikiellon.
HIFK:n Micke-Max Åsten sai Liigan kurinpidolta neljän ottelun mittaisen pelikiellon.

Helsingin IFK:n Micke-Max Åsten on saanut pelikieltoa telottuaan Oulun Kärppien Mikko Niemelän. Niemelän kausi on sen sijaan kokonaan ohi.

HIFK:n ja Kärppien välillä kiehuu toden teolla. Suurimmat otsikot on varastanut Juhani Tyrväisen poikittainen maila Oulun Kärppien Kristian Vesalaiseen, josta voit lukea lisää esimerkiksi täältä.

Kaiken mediamylläkän keskellä Liigan kurinpito on kuitenkin päättänyt lätkäistä HIFK:n Micke-Max Åstenille neljän ottelun mittaisen pelikiellon, josta Åsten on kärsinyt jo yhden kamppailun.

Åsten sai pelikieltonsa polvitaklauksesta, jonka uhriksi jäi Kärppien puolustaja Mikko Niemelä. Åsten sai alunperin tilanteesta kaksiminuuttisen, mutta se otettiin nopeasti kurinpidon käsittelyyn.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Åsten tulee siis huilaamaan HIFK:n jäljellä olevan runkosarjan, jota on jäljellä kyseiset kolme kamppailua. Se tarkoittaa kaikessa yksinkertaisuudessaan sitä, että Åsten saa palata HIFK:n kokoonpanoon joukkueen ensimmäisessä pudotuspelikamppailussa.

Niemelällä ei sen sijaan käynyt yhtä hyvä ”tuuri”, sillä hän loukkasi itsensä niin pahasti, että hänen kautensa on kokonaisuudessaan ohi.

27-vuotias Niemelä on edustanut Kärppiä vuodesta 2008 lähtien. Tällä kaudella mies on pelannut joukkueen takalinjoilla 53 ottelua, joissa hän on iskenyt uransa parhaat tehopisteet, 3+9.

Voit katsoa Åstenin kurinpitopäätöksen videon kera täältä.

Suosittelemme myös:
Juhani Tyrväisen eilinen törkytemppu etenee Liigan kurinpidon käsittelyyn