Kärpille loistouutisia – huippupakki Miika Koivisto jälleen pelikunnossa

Kärpille loistouutisia - huippupakki Miika Koivisto jälleen pelikunnossa

Liiga-seura Oulun Kärpät on saanut mestaruustaistelua ajatellen hyvin tärkeän pelaajan takaisin kokoonpanoonsa, kun Miika Koivisto on jälleen pelikuntoinen.

Kärppien puolustuksen tähtipeluri Miika Koivisto on toipunut pelikuntoon. 27-vuotias puolustaja on ollut poissa oululaisjoukkueen vahvuudesta Kärppien ja Ässien neljännesfinaalisarjan toisesta matsista lähtien.

Mies loukkaantui 22. maaliskuuta käydyssä Ässät – Kärpät -playoff-taistossa, kun porilaisten Antoine Laganiere taklasi Koivistoa laidassa. Kärppä-pelaajan jalka ei enää pitänyt niitin jälkeen ja hänet jouduttiin taluttamaan kaukalosta.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Leijona-paidassakin tällä kaudella olympialaisissa esiintynyt Koivisto tulee kuitenkin esiintymään huomisessa Kärppien ja HIFK:n välisessä välieräkamppailussa toivuttuaan pelikuntoon.

Viime kauden Liigan parhaaksi puolustajaksi valittu Koivisto on ollut tälläkin sesongilla liekeissä; oululaisten alakerran johtohahmo tykitti Kärpille 55 runkosarjamittelöön komeat 10 rysää ja antoi 29 alustusta täysosumaan, tehden näin uuden henkilökohtaisen piste-ennätyksensä kotimaan pääsarjassa.

Koiviston loukkaantumiseen johtaneen tilanteen voit katsoa TÄMÄN LINKIN TAKAA.

Liigan välierien sekä mitalipelien otteluohjelman ja aikataulun voit ottaa haltuusi TÄSTÄ LINKISTÄ. Miika Koiviston uratilastoja pääset tarkastelemaan TÄSTÄ.

Suosittelemme myös:
Nyt hemmotellaan Liigan ystäviä – Unibetilta tarjolla VIP-aitio välieriin!