Mika Niemi ja Tomi Mäki allekirjoittivat jatkosopimukset Jokereiden kanssa

Jokerit nousi KHL-rankingin kärkeen.
Jokerit nousi KHL-rankingin kärkeen.

Helsingin Jokereiden Mika Niemi & Tomi Mäki ovat solmineet jatkodiilit helsinkiläisseuran kanssa. Mäen sopimus on yksivuotinen, Niemen kontrahti mallia 1+1.

Mika Niemi, 30, pelasi toisen kautensa jokeripaidassa ja iski 41 runkosarjapeliin 4+7=11 pistettä. Pudotuspeleissä keskushyökkääjä teki kymmeneen peliin 1+3=4 pistettä. Niemi oli läpi kauden joukkueelle tärkeä runkopelaaja, joka kantoi isoa vastuuta täysin kentällisin ja alivoimalla. Hänen sopimuksensa kattaa ensi kauden ja sisältää lisäksi option kaudesta 2019-20. Hyökkääjä tavoittelee parhaillaan MM-kisapaikkaa Leijonien matkassa.

Niemi on jokeriaikanaan kehittynyt vahvemmaksi KHL- ja maajoukkuepelaajaksi, jonka suoritukset ovat olleet nousujohteisia. Hän pelasi hyvät pudotuspelit tänä keväänä ja osoitti olevansa parhaimmillaan tärkeimmissä peleissä. Niemi on ollut joukkueelle tärkeä palanen kahden suunnan pelissä ja alivoimalla, Jokereiden GM Jari Kurri kommentoi seuran nettisivuilla.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Tomi Mäki, 34, pelasi jo 14. kautensa Jokereiden edustusmiehistössä. Hän esiintyi 23 runkosarjaottelussa ja sai vastuuta yhdessä playoff-kamppailussa. Mäki nousi kauden aikana jokerihistorian toiseksi yli 600 runkosarjapeliä pelanneeksi pelaajaksi Jani Ritan jälkeen. Kokenut hyökkääjä ei ole edustanut Suomessa muita seuroja kuin Jokereita. Mäen uusi sopimus kattaa kauden 2018-19.

Mäki on luotettava pelaaja, joka tekee valtavan määrän töitä joukkueen eteen. Hän on esimerkillinen urheilija, joka täyttää ruutunsa päivästä toiseen. Hienoa, että hänen pitkä jokeritaipaleensa saa edelleen jatkoa, Kurri toteaa uutisessa.

Jokereiden alkuperäisen tiedotteen kiekkoilijoiden jatkoista voit lukea kokonaisuudessaan TÄSTÄ LINKISTÄ. Niemen ja Mäen uratilastoja pääset tarkastelemaan TÄSTÄ ja TÄSTÄ.

Suosittelemme myös:
Jokereiden Palola, Anttila & Kivistö liittyvät mukaan Leijonien MM-leirille