Mika Partanen ja Miika Roine jatkavat Jukureissa seuraavat kaksi kautta

Kausiennakko 2018-19: Jukurit.
Kausiennakko 2018-19: Jukurit.

Hyökkääjät Mika Partanen sekä Miika Roine ovat solmineet jatkopahvit mikkeliläisseura Jukureiden kanssa. Molempien pelaajien diilit ovat kaksivuotiset.

Mika Partanen ja Jukurit ovat solmineet kahden vuoden jatkosopimuksen. Sopimus kattaa kaudet 2018-2019 ja 2019-2020. Tällä kaudella tammikuussa Jukurien kokoonpanoon siirtynyt hyökkääjä on pelannut Jukurien paidassa 13 ottelua tehoin 2+7=9.

Hienoa saada Mika Partanen jatkamaan joukkueessa tulevat kaksi kautta. Erinomaisen laukauksen omaava maalintekijä tuo vaarallisuutta ja ratkaisuvoimaa meidän hyökkäyspäähämme, kommentoi Jukurien päävalmentaja Risto Dufva tiedotteessa.

Jukurit ja Miika Roine ovat sopineet niin ikään kaksivuotisen jatkosopimuksen. Sopimus kattaa kaudet 2018-2019 ja 2019-2020. Roine on pelannut tällä kaudella Jukureissa 56 ottelua tehoin 11+13=24.

Jatkan innoissani Mikkelissä ja odotan innolla tulevaa kautta. Seuraavalla kaudella meidän on joukkueena pystyttävä ottamaan seuraava askel eteenpäin ja uskonkin, että jokainen on myös valmis siihen. Seura menee koko ajan eteenpäin ja on hienoa olla mukana kehittyvässä organisaatiossa, näin olikin helppo päätös sitoutua Jukureihin seuraavaksi kahdeksi kaudeksi, Miika Roine kertoo seuran nettisivuilla.

Jukureiden alkuperäiset uutiset jatkoista kokonaisuudessaan voit lukea TÄSTÄ (Partanen) ja TÄSTÄ (Roine). Kiekkoilijoiden uratilastoja pääset seuraaman TÄSTÄ ja TÄSTÄ.

Täältä kaikki NHL Trade Deadlinen siirrot joukkueittain:
Liveseuranta: NHL Trade Deadline 2018