Jukurien tyhjennysmyynti käynnissä – Mika Partanen siirtyy Sveitsiin

Mika Partanen siirtyy Sveitsiin loppukauden mittaisella lainasopimuksella.
Mika Partanen siirtyy Sveitsiin loppukauden mittaisella lainasopimuksella.

Mikkelin Jukurien Mika Partanen siirtyy Sveitsiin. Seuran mukaan siirto on joukkueelle taloudellisesti tärkeä ensi kautta ajatellen.

Liiga-seura Mikkelin Jukurien riveissä tällä kaudella 30 ottelua pelannut Mika Partanen siirtyy Sveitsiin. Pelillisesti siirto on joukkueelle huonoksi, sillä Partanen on tehnyt tällä sesongilla 12 maalia ja yhteensä 24 tehopistettä.

Partanen siirtyy NLA-seura Lausanneen loppukauden kattavalla lainasopimuksella, eli hän tulee palaamaan Mikkeliin jälleen ensi kaudeksi. Jukurien urheilutoimenjohtaja Mikko Hakkarainen kertoo, että siirto oli seuralle myös taloudellisesti järkevä. Hakkaraisen mukaan Partanen tulee myös itse pelillisesti hyötymään lainapestistä.

Lue myös: Voittoputki-kisa: Osallistu kisaan ja voita unelmien lätkämatka Zugiin

Hakkarainen kuitenkin myönsi, että päätös oli kaikista positiivisista asioista huolimatta hankala.

– Tämä oli hankala päätös, mutta kokonaisuuden kannalta oikea. Tästä huolimatta taistelemme jokaisessa tulevassa ottelussa voittamisesta kynsin ja hampain. Mahdollista on, että 1-2 muutosta tullaan vielä tekemään, mutta ainoastaan jos pystymme niillä liikkeillä tekemään ensi kaudeksi vahvemman joukkueen, Hakkarainen kertoi Jukurien tiedotteessa.

Kotimaan pääsarja Liiga on tällä hetkellä suljettu, eli sieltä ei voi tippua tai sinne ei voi nousta pelillisin perustein. Tämä myös mahdollistaa Liigan häntäpääjoukkueiden tyhjennysmyynnit.