Alkuperäinen oranssitakkiduo tekee paluun – Mika Saukkonen ja Timo Jutila selostavat jälleen yhdessä tammikuussa

Timo Jutila ja Mika Saukkonen sekä legendaariset oranssitakit.

2000-luvun legendaarinen oranssitakkiduo Mika Saukkonen ja Timo Jutila ovat jälleen kuultavissa yhdessä selostuskopissa tammikuussa.

Subilla ja C More -palvelussa palataan tammikuussa 2000-luvun tunnelmiin, kun Mika Saukkonen ja Timo Jutila selostavat yhdessä HIFK:n ja HPK:n välisen kamppailun 8. tammikuuta. Kyseessä on Hockey Night Retro -erikoislähetys.

Viimeksi kaksikkoa on kuultu yhdessä selostamossa 17.4.2005, kun Oulun Kärpät voitti Suomen mestaruuden.

”Hockey Nightissa on vaan jotakin spesiaalia. Hyviä muistoja on valtavasti. Laitoimme silloin naulan arkkuun, enkä olisi uskonut, että nämä takit vielä vedetään niskaan suorassa lähetyksessä. Tästä tulee hyvä show!” Jutila hehkutti C Moren tiedotteessa.

”Nostalginen fiilis. Olemme molemmat tehneet paljon hommia Hockey Night -aikojemme jälkeen, mutta näitä takkeja ja tätä juttua arvostan edelleen. Tammikuun erikoislähetyksessä jääkiekko on jääkiekkoa ja peli keskiössä, mutta kirsikkana kakun päälle vielä kerran tämä meidän yhteinen juttu ja vanhat kemiat”, C Moren selostajana tällä kaudella toimiva Saukkonen sanoi.

Hockey Night on tehnyt tällä kaudella paluun Liigan tuotantoihin. Oranssitakkeja ovat näin 2020-luvulla kantaneet Ari Vallin ja Siim Liivik Hockey Night – Tien päällä -ohjelmassa. Kaksikko on kiertänyt yhdessä Liiga-paikkakunnilla tutustumassa seurojen toimintaan.


KATSO MYÖS: SaiPa lomauttaa urheilujohtoaan ja valmennustaan – myös pelaajien palkkoja leikataan