VIDEO: Mikael Granlund ilmiliekeissä – valittiin ottelun kakkostähdeksi

Mikael Granlund saalisti viime yönä tililleen tehot 1+1, minkä lisäksi hänet valittiin ottelun kakkostähdeksi.
Mikael Granlund saalisti viime yönä tililleen tehot 1+1, minkä lisäksi hänet valittiin ottelun kakkostähdeksi.

Minnesota Wildin Mikael Granlund oli viime yön kierroksella Ottawaa Senatorsia vastaan hyvässä vireessä, kun Wild voitti kamppailun lukemin 3-1.

Suomalaishyökkääjä Mikael Granlund oli Minnesota Wildin viime yön 3-1-voitossa kovassa vireessä, sillä hän saalisti tililleen yhden maalin ja yhden syöttöpisteen. Hänen erinomaiset otteensa myös palkittiin, sillä mies valittiin kamppailun kakkostähdeksi.

Ainoastaan Wildin Alex Stalockia pidettiin viime yön kamppailussa Granlundia parempana onnistujana. Vierasjoukkue Ottawa Senators ei saanut tähdistöön yhtä ainutta pelaajaa.

Granlund syötti ottelun voittomaalin, joka syntyi ketjukaveri Jason Zuckerin lavasta. Osuman toisena syöttöjänä oli taasen Mikko Koivu.

Ottelun kolmannessa erässä Gralund oli vahvassa vireessä, sillä syöttöpisteensä lisäksi hän karkasi Senators-pakeilta läpiajoon yhdessä Matt Dumban kanssa, jotka tyylittelivät taululle lukemiksi 3-1. Voit katsoa videon Granlundin maalista alta. Jos video ei näy, voit katsoa sen myös tästä.

Granlund on ollut tällä kaudella hyvässä vireessä, sillä mies on tehnyt 43 otteluun 14 maalia ja yhteensä 38 tehopistettä. Hänen piste-ennätyksensä on viime kaudelta, kun hän teki 81 kamppailuun 26 rysää ja kaiken kaikkiaan 69 pistettä.

Lisää NHL-aiheisia uutisia löydät TÄÄLTÄ.