VIDEO: Mikael Granlund kynäili vastustajan kahville ja taiteili kovat tehot

VIDEO: Mikael Granlund kynäili vastustajan kahville ja taiteili kovat tehot

Minnesota Wildin suomalaisvirtuoosi Mikael Granlund esitteli mahtavaa osaamistaan yön NHL-kierroksella, kun miehen seura kohtasi Calgary Flamesin.

Suomen yhden taitavimman jääkiekkoilijan harhautusrepertuaari oli esillä Wildin jatkoaikatappiossa Flamesille. Mies pääsi myös pisteille hienoilla 1+1-tehoillaan.

”Granny”-lempinimellä Pohjois-Amerikassa kulkeva kiekkoilija harhautteli vastustajan pelaajan täysin kebabkioskille kamppailussa mielettömällä veivillä; kiekko kärkimiinalla Flames-pelurin taakse ja vielä lisäksi aivan jäätävä puikotus calgarylaisen jalkojen välistä.

Kulta-Mikke tykitti myös osuman ja antoi yhden passin taiston kolmannessa erässä. Hänen laukoma maali oli komeaa katseltavaa, kun minnesotalaisten suomalaiskapteeni Mikko Koivu otti komean kiekonriiston hyökkäyspäässä ja tarjoili limpun liekkipaitaisen pelaajan puikoista maalintekosektoriin Granlundille.

Tästä loistopaikasta 25-vuotias oululainen ei erehtynyt, vaan upotti kumilätkän varmasti verkon perukoille tyylikkäällä ylämummokudilla ja kavensi tilanteen 1-2:een. Onnistuminen oli hyökkääjälle kauden kahdestoista 38 koitokseen.

Kohtaaminen päättyi lopulta vierasjoukkue Calgaryn 2-3-voittoon jatkoajalla, jossa ratkaisin iski puolustaja Dougie Hamilton.

Granlundin uskomaton veivailu:

Ja vielä herran näyttävä uuni Koivun huikeasta esityöstä videolla:

Jos videot eivät toimineet, voit katsoa ne TÄSTÄ ja TÄSTÄ.

Lisää NHL-aiheisia uutisia löydät sivustomme NHL -osiosta.