Video: Mikael Seppälälle kolmen ottelun pelikielto – Ilves-puolustaja loukkaantui rajusta töötistä

KalPa-puolustaja Mikael Seppälälle tuomittiin kolmen ottelun pelikielto Ilves-puolustajaan kohdistuneesta rajusta taklauksesta.


KILPAILU: Voita Leijonien fanipaita omalla nimellä & pelinumerolla!


Liigan kurinpitoryhmä on tuominnut KalPan puolustaja Mikael Seppälälle kolmen ottelun pelikiellon. Tuomio on perua 6. helmikuuta pelatun Ilveksen ja KalPan välisestä ottelusta, jossa Seppälä taklasi Ilves-puolustaja Santeri Hatakan rajusti selästä laitaan. Hatakka loukkaantui tilanteessa, eikä ole pystynyt pelaamaan kyseisen ottelun jälkeen.

”Hatakan pelatessa kiekkoa Seppälä taklaa tätä selkäpuolelta. Molemmilla pelaajilla on tilanteessa pelitilanteen mukainen kova vauhti. Seppälä on kiekkoa lähestyessään ollut koko ajan Hatakan takapuolella. Pelatessaan kiekkoa Hatakka jarruttaa ja osittain aiheuttaa pelaajien välisen kontaktin. Tästä huolimatta Seppälä suorittaa tilanteessa kovavauhtisen taklauksen, jossa hän lisäksi nostaa kätensä vastustajan yläselkään tehostaen siten taklaustaan ja aiheuttaen vastustajan tasapainon menettämisen ja voimakkaan laitaan lentämisen. Kurinpitodelegaatio pitää edellä todetuista syistä taklausta laitataklauksena, jolla on piittaamattomasti vaarannettu vastustajaa”, kurinpitopäätöksessä muun muassa sanotaan.

Seppälä nähdään seuraavan kerran tositoimissa perjantaina 19. helmikuuta, kun KalPa matkustaa Turkuun TPS:n vieraaksi.

Mikael Seppälälle kolmen ottelun pelikielto tästä taklauksesta

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen TÄSTÄ!


KATSO MYÖS: Mikko Koivu ilmoitti lopettavansa pelaajauransa