VIDEO: Mike Condonilta karmea hörppy ja vielä ylivoimalla

Ottawa Senatorsin Mike Condonilta nähtiin viime yön kamppailussa karmea hörppy, kun joukkue kohtasi vieraskaukalossa Arizona Coyotesin.

Ottawa Senatorsille povattiin karmaisevan huonoa kautta, mutta toistaiseksi joukkueen ensimmäiset 11 ottelua eivät ole menneet niin huonosti kuin arvioissa osattiin odottaa. Toisaalta Senators on hävinnyt edelliset neljä otteluaan, joten suunta on tämän suhteen ”oikea”.

Kaiken lisäksi Senatorsin viime yön otteet Arizona Coyotesia vastaan eivät olleet varsinaisesti lupaavia, sillä ottawalaisryhmä hävisi kamppailun lukemin 5-1.

Paljon Senatorsin valmiustasosta kertoi myös maalivahti Mike Condonin hörppy ottelun ensimmäisen erän loppupuolella. Senators pelasi kyseisellä hetkellä ylivoimalla ja Coyotesin Derek Stepan päätti purkaa kiekon oman siniviivan takaa.

Kaikkien yllätykseksi Condon ei ollut tähän valmiina ja kiekko livahti lopulta miehen selän taakse. Tämä sai riittää myös valmennukselle, sillä Conodon otettiin tilanteen jälkeen välittömästi vaihtoaition puolelle.

Video: Mike Condonilta karmea hörppy Arizonaa vastaan

Jos et saa videota näkyviin, löydät sen myös täältä.

Suosittelemme myös:
VIDEO: HPK:n junnuvahti nousi pinnalle rapakon takana asti