Mike Fisher tekee paluun NHL:ään – päätyi sopimukseen Nashvillen kanssa

Mike Fisher on tekemässä paluun NHL:ään. Mies teki yksivuotisen sopimuksen Nashville Predatorsin kanssa.
Mike Fisher on tekemässä paluun NHL:ään. Mies teki yksivuotisen sopimuksen Nashville Predatorsin kanssa. Kuva: Getty Images

Veteraanihyökkääjä Mike Fisher ehti jo ripustaa hokkarit naulaan, mutta nyt hän tekee paluun NHL:ään Nashville Predatorsin riveissä.

37-vuotias keskushyökkääjä Mike Fisher tekee paluun NHL:ään. Asiasta on huhuiltu jo pitkään, mutta nyt asiaan on saatu virallinen vahvistus. Nashville Predators on nimittäin tiedottanut asiasta omilla verkkosivuillaan.

Fisher pelasi NHL:ssä edellisen kerran viime kevään Stanley Cup -finaaleissa, jolloin Predators taipui Pittsburgh Penguinsille. Vuodet 2011-2017 Predatorsia edustanut veteraanisentteri on pelannut NHL:ssä myös Ottawa Senatorsin riveissä.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Fisher liittyy Predatorsin riveihin loppukauden kattavalla sopimuksella, joka on arvoltaan miljoona dollaria. Fisherin tilillä on komeat 1 088 NHL:n runkosarjaottelua, joissa hän on iskenyt 276 maalia ja yhteensä 585 tehopistettä.

Fisher oli vielä viime kaudella erinomaisessa iskussa, kun hän teki 72 runkosarjakamppailuun 18 maalia ja komeat 42 pistettä. Pudotuspeleissä tahti toisaalta hiipui, sillä mies iski 20 kevään otteluun tehot 0+4.

Predatorsin virallisen tiedotteen löydät TÄÄLTÄ.

Tätä et löydä muualta Suomesta – kaikki NHL:n siirrot:
Liveseuranta: NHL Trade Deadline 2018