VIDEO: Mikko Koivu iski komean tahtomaalin – saako viime kauden saldoa rikki?

Mikko Koivu iski kauden 11. maalinsa komealla tavalla Arizona Coyotesin verkkoon.
Mikko Koivu iski kauden 11. maalinsa komealla tavalla Arizona Coyotesin verkkoon.

Minnesota Wildin Mikko Koivu iski viime yönä kauden 11. täysosumansa, kun miehen edustama Wild kohtasi aavikkoseura Arizona Coyotesin.

Minnesota Wild kohtasi viime yönä vieraskaukalossa Arizona Coyotesin, jota vastaan se kärsi harmittavan 5-3-tappion. Wildin Matt Cullen kavensi kamppailun vielä 4-3:ään, mutta Wild ei onnistunut tasoittamaan ottelua viimeisen noin seitsemän minuutin aikana.

Ottelussa nähtiin myös suomalaisonnistuminen, kun Wildin kapteeni Mikko Koivu iski kiekon maaliin. Osuma syntyi maalirikkaassa kolmannessa erässä, kun Koivu teki Wildin 4-2-kavennuksen.

Kapteeni Koivun kauden 11. osuma oli myös todella komea tahtomaali. Koivu pelasi ylivoimaa maalin kulmalla, mihin hän myös sai kiekon. Tämän jälkeen Koivu päätti ajaa keskustaan, minkä hän myös tekikin väläyttäen loistavaa tekniikkaansa.

https://www.youtube.com/watch?v=NHPpyeBF-Hc

Koivu on tehnyt kauden 64 otteluun tehot 11+23. Viime kaudella näitä syntyi 82 kamppailussa 58 kappaletta, joten viime kauden pisteitä Koivu ei tule tällä sesongilla päihittämään. Sen sijaan maaleissa hän voi vielä painaa ohi, jos kaikki menee täydellisesti nappiin.

Arizona on ollut viime aikoina todella kovassa vireessä, sillä se on voittanut edellisestä kymmenestä ottelustaan jopa seitsemän kappaletta.

Täältä kaikki NHL Trade Deadlinen siirrot joukkueittain:
Liveseuranta: NHL Trade Deadline 2018