VIDEO: Mikko Koskinen kompuroi rankkarikisassa – pyllähti kesken harhautuksen

Mikko Koskinen kompuroi rankkarikisassa Arizona Coyotesia vastaan.
Mikko Koskinen kompuroi rankkarikisassa Arizona Coyotesia vastaan.

Mikko Koskinen kompuroi viime yönä huvittavalla tavalla, kun Edmonton Oilersin ja Arizona Coyotesin välinen ottelu venyi rankkarikisaan.

Suomalaisvahti Mikko Koskinen oli viime yönä hyvässä vireessä, kun Edmonton Oilers kohtasi Arizona Coyotesin. Koskinen nappasi itse ottelussa 33 koppia ja hänen torjuntaprosenttinsa oli mukiinmenevä 94,3.

Tämä ei kuitenkaan riittänyt voittoon saakka, sillä Oilers sai aikaiseksi vain kaksi maalia. Molemmat näistä nähtiin kolmannessa erässä ja niistä vastasivat Adam Larsson sekä Ryan Nugent-Hopkins. Myös Coyotes onnistui maalinteossa vain kahdesti eikä edes jatkoaika tuonut tasatilanteeseen ratkaisua.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Rankkarikisassa Koskinen joutui kohtaamaan voittajansa, sillä sekä Alex Galchenyuk sekä Vinnie Hinostroza veivasivat suomalaisen täysin kahville. Erityisesti Galchenyukin yritys vei Koskisen aivan kuutamolle, sillä suomalaisvahti pyllähti hauskalla tavalla kesken hyökkääjän yrityksen.

Hinostroza ei sen sijaan jättänyt Koskiselle minkäänlaisia mahdollisuuksia, sillä Coyotes-hyökkääjä iski kiekon reppuun todella tyylikkäällä harhautuksella.

Lue myös: VIDEO: Aleksander Barkov loihti jälleen ilmiömäisen maalin

https://www.instagram.com/p/BuF9KfXHYZg/

Jos et saa videota näkyviin, löydät sen myös täältä.