Mikko Manner jatkaa Kärppien päävalmentajana vuoteen 2020 asti

Mikko Manner jatkaa Kärppien päävalmentajana vuoteen 2020 asti

Oulun Kärppien vastuuvalmentaja Mikko Manner on solminut oululaisseuran kanssa jatkosopimuksen, joka pitää miehen Oulussa kevääseen 2020 asti.

Kärpät on käyttänyt Mikko Mannerin sopimukseen kirjatun option kaudesta 2018-2019 ja samalla solminut jatkosopimuksen, joka pitää Mannerin Oulussa vuoteen 2020.

Manner saapui Kärppiin kaudeksi 2013-2014, tuolloin apuvalmentajan roolissa. Vietettyään neljä vuotta penkin takana apuvalmentajana kuluva kausi on Mannerille ensimmäinen liigajoukkueen vastuuvalmentajana.

– Olen äärimmäisen kiitollinen siitä, että seura käytti option ja halusi pitää minut vielä lisävuoden. Vastuuvalmentajana urani on vielä alkutekijöissään, joten on hienoa jatkaa seurassa, jossa kaikista pidetään hyvää huolta ja ihmisen on hyvä olla. Haluamme jatkossakin profiloitua seuraksi, jossa kaikki tekevät hyvää yhteistyötä asemasta riippumatta. Pyrimme koko ajan parantamaan yhteishenkeämme ja ennen kaikkea haluamme olla urheilijoille sellainen paikka, jossa on aina mahdollista olla kevään tullessa sarjan kärjessä ja mennä uralla eteenpäin kohti isompia liigoja, kommentoi Manner jatkosopimustaan.

Kärppien urheilutoimenjohtaja Harri Aho on ollut erittäin tyytyväinen sekä Mannerin johtaman valmennustiimin työhön, että koko joukkueen alkukauteen. Mannerin sopimuksen jatkaminen oli helppo päätös ja seuran tulevaisuuden kannalta oli tärkeää, että jatkosopimuksen kanssa voitiin tulla julki näin hyvissä ajoin.

– Olemme erittäin tyytyväisiä siihen miten Mamba ja koko valmennustiimi on tehnyt työtään. Koko syksy on ollut siltäkin osalta erittäin positiivinen. Seuran tulevaisuuden kannalta on tärkeää, että asia saatiin jo nyt sovittua. Tämä antaa jatkuvuutta ja pitkäjänteisyyttä siihen työhön, jota Mikko on nyt aloittanut oman valmennustiiminsä kanssa, kertoo UTJ Harri Aho Kärppien tiedotteessa.

Manner on myös osa Leijonien valmennustiimiä ja onkin parhaillaan maajoukkueen kanssa valmistautumassa loppuviikosta alkavaan Karjala-turnaukseen.

Alkuperäisen uutisen aiheesta Kärppien sivuilta voit lukea TÄSTÄ LINKISTÄ.