Mikko Rantanen sai 50 syöttöä täyteen – NHL:n historian vasta yhdeksäs suomalainen

Mikko Rantanen sai offer sheetin salibandy-joukkueelta.
Mikko Rantanen sai offer sheetin salibandy-joukkueelta.

Mikko Rantanen saavutti viime yönä kauden 50. syöttöpisteensä, jonka myötä hänestä tuli NHL:n vasta yhdeksäs suomalainen, joka on rikkonut komean rajapyykin.

Colorado Avalanchen riveissä komeaa kautta pelaava suomalaishyökkääjä Mikko Rantanen saavutti viime yönä kauden 50. syöttönsä, kun denveriläisseura kohtasi Nashville Predatorsin.

Predators jätti kuitenkin kotijoukkueelle luun käteen, sillä se vei kamppailun nimiinsä lukemin 4-2. Predatorsin maaleista vastasivat Colton Sissons sekä Filip Forsberg, jotka iskivät kaksi mieheen.

Voiton tililleen sai myös suomalaisvahti Juuse Saros, joka otti Predatorsin maalinsuulla 33 torjuntaa, ja päästi selkänsä taakse kaksi.

Suomalaista onnistujien laariin voidaan lykätä myös Avalanchen Mikko Rantanen, joka syötti Avalanchen 1-1-tasoituksen. Itse maali oli supertähti Nathan MacKinnonin käsialaa. Syöttö oli Rantasen kauden 50., jonka myötä hän teki komeaa suomalaishistoriaa.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Nimittäin ennen häntä 50. syötön rajan suomalaisista ovat onnistuneet rikkomaan ainoastaan Jari KurriTeemu SelänneEsa TikkanenReijo RuotsalainenOlli JokinenSaku Koivu sekä Pekka Rautakallio.

Rantanen on ollut viime aikoina hurjassa vireessä, sillä suomalainen on tehnyt edelliseen kymmeneen otteluun kuusi maalia ja yhteensä 19 tehopistettä. Kaiken kaikkiaan Rantanen on tehnyt kauden 70 kamppailuun tehot 25+50.

Rantasen tilastoihin pääset käsiksi tästä.

Suosittelemme myös:
Liity Telegram-ryhmäämme ja voita 50€ pelirahaa!