VIDEO: Mikko Rantanen dominoivana – syötti osuman ja iski voittomaalin

Mikko Rantanen saalisti viime yönä tililleen tehot 1+2, kun Colorado Avalanche kohtasi Minnesota Wildin. Rantanen on jäänyt edellisessä 18 kamppailussa ilman tehopisteitä vain neljään otteeseen.
Mikko Rantanen on ollut kovassa vireessä joulukuun alusta lähtien.

Colorado Avalanchen huipputaitava Mikko Rantanen viimeisteli joukkueensa voitto-osuman ja alusti vielä 2-0-nyytin, kun Columbus kaatui kyseisillä maaleilla.

Turkulaishyökkääjä Rantanen sivusi yön suorituksensa johdosta omaa NHL-piste-ennätystään, kun nyt miehellä on kasassa saman verran pisteitä kuin edelliskaudella; 38 pojoa runkosarjassa.

Nuorukaisen rysä näki päivänvalon toisessa erässä ajassa 32:38, kun Avalanche myllytti ylivoimaa. 21-vuotias suomalainen sai paikan laukaista YV-kuviossa ja tykittikin kiekon ohitse Blue Jackets -veskari Sergei Bobrovskyn. Täysosuma oli hyökkääjälle sesongin 14. neljäänkymmeneen taistoon.

Coloradon vuoden 2015 ykköskierroksen varaus ”Rane” teki kakkosalustuksen vielä seuransa 2-0-päätöskihaukseen, joten coloradolaisille voitto kahdella onnistumisella päästämättä maaliakaan. Rantanen valittiin mittelön toiseksi parhaaksi pelaajaksi kakkostähdellä.

TPS:stä maailmalle pompannut Rantanen on takonut huikaisevat tehopisteet kaudella; 14 uunia ja 24 syöttöä. Laiturilla on siis jo nyt sama pistemäärä kuin viime sesongilla yhteensä eli 38 tehomerkintää runkosarjassa.

Ranen mielekäs YV-täky videolla:

Jos video ei näkynyt, voit katsoa sen myös TÄSTÄ.

Lisää NHL-aiheisia uutisia löydät sivustomme NHL -osiosta.