Mikko Rantanen ilmiliekeissä! Suomalaisten pistepörssissä selkeälle karkumatkalle

Mikko Rantanen saalisti viime yönä tililleen tehot 1+2, kun Colorado Avalanche kohtasi Minnesota Wildin. Rantanen on jäänyt edellisessä 18 kamppailussa ilman tehopisteitä vain neljään otteeseen.
Mikko Rantanen on ollut kovassa vireessä joulukuun alusta lähtien.

Colorado Avalanchen Mikko Rantanen on ollut viime aikoina ilmiliekeissä, ja hän iskikin jälleen viime yönä Minnesota Wildia vastaan tehot 1+2.

Colorado Avalanchen suomalaishyökkääjä Mikko Rantanen on ollut joulukuun alusta lähtien täysin uskomattomassa vireessä, sillä hän on jäänyt 18 ottelusta vain neljästi ilman tehopisteitä.

Rantasen potentiaali on ollut jo pitkään tiedossa, ja esimerkiksi jo viime kaudella hän pelasi erinomaista jääkiekkoa, vaikka hän tekikin viime kauden 75 otteluun 20 maalia ja ”vain” 35 tehopistettä.

Kuluvalla sesongilla meininki on muuttunut myös tehopisteiden osalta. Tällä hetkellä Rantanen onkin suomalaisten pistepörssin selkeä ykkönen, kiitos jälleen yhden tehokkaan kamppailun.

Rantanen nimittäin saalisti viime yönä Minnesota Wildia vastaan tehot 1+2, kun Avalanche murjoi Mikko Koivun ja Mikael Granlundin edustaman Minnesota Wildin hurjin lukemin, 7-2. Rantanen oli joukkueensa tehokkain pelaaja yhdessä Nathan MacKinnonin kanssa, joka saalisti tililleen samat teholukemat.

Rantanen on tehnyt viime yön myötä kauden 41 otteluun 41 tehopistettä. Suomalaisten pistepörssissä se tarkoittaa sitä, että hän on kuusi pistettä Patrik Lainetta ja Aleksander Barkovia edellä. Laine on pelannut yhden ottelun enemmän kuin Rantanen, mutta Barkovin vyöllä on vasta 39 kamppailua.

Lisää NHL-aiheisia uutisia voit lukea TÄÄLTÄ.

Suomalaisten pistepörssiin pääset käsiksi TÄSTÄ.