VIDEO: Mikko Rantanen loistaa – nyt ylivoimamaali Pekka Rinteen ohitse!

Mikko Rantanen sai offer sheetin salibandy-joukkueelta.
Mikko Rantanen sai offer sheetin salibandy-joukkueelta.

Colorado Avalanchen suomalaistaikuri Mikko Rantanen jatkoi aivan mahtavaa virettään iskemällä kauniin YV-häkin suoraan Nathan MacKinnonin syötöstä.

Suomalaiskiekkoilija Mikko Rantasen kauden 22. nyytti näki päivänvalon kohtaamisen päätöserässä, kun Colorado pelasi ylivoimaa Nashville Predatorsin isäntinä.

”Rane” sai joukkueensa pakkopelissä pelivälineen upealla poikkikentän passilla Avalanchen kärkihyökkääjä Nathan MacKinnonilta ja tinttasi kiekon one-timerina voimalla nashvilleläisten rysään suomalaisvahti Pekka Rinteen selän taakse.

TPS-kasvatti Rantasen kolmannen erän 3-2-johtoasema ei kuitenkaan auttanut seuraansa lopulta voittoon, kun Preds nousi tasoihin ja aina täyteen pistepottiin saakka jatkoajalla luvuin 3-4.

Laiturin paikalla pelaava Rantanen on ollut huikaisevassa lyönnissä tällä kaudella; mies on latonut 64 mittelöön yhtä monta pistettä (22+42=64). Viimeisessä 4 pelissä hän on täräyttänyt huippukovat 3 täkyä ja 5 esityötä täysosumaan. Rantanen valittiin Predators-kamppailun kolmostähdeksi.

Coloradolaisten näyttävä YV-kuvio ja Ranen viimeistely päälle videomuodossa:

https://www.youtube.com/watch?v=NsEA5w8w9vM

Jos video ei näkynyt, voit katsoa sen TÄSTÄ.

Täältä kaikki NHL Trade Deadlinen siirrot joukkueittain:
NHL Trade Deadline 2018