VIDEO: Mikko Rantanen otti ilon irti ikivihreästä – Bon Jovi vei mukanaan

Mikko Rantanen ja Avalanche eivät ole varsinaisesti edes aloittaneet sopimusneuvotteluja.
Mikko Rantanen ja Avalanche eivät ole varsinaisesti edes aloittaneet sopimusneuvotteluja.

Colorado Avalanchen Mikko Rantanen pelaa tällä hetkellä uransa parasta jääkiekkoa. Se myös näkyy hänen rentoudessaan, sillä hän intoutui lauleskelemaan vaihtopenkillä.

Toista täyttä kautta Colorado Avalanchessa pelaava Mikko Rantanen pelaa uransa kevyesti parasta jääkiekkoa. 21-vuotias laituri on nimittäin tehnyt kauden 41 otteluun 15 maalia ja yhteensä 41 tehopistettä. Pisteiden valossa hän on NHL:n tämän hetken paras suomalaispelaaja.

Yleensä hyvä viretila vaikuttaa pelaajiin myös henkisesti, sillä kaikki tekeminen on rennompaa. Tällaista on aistittavissa myös Rantasesta, sillä hän intoutui hoilaamaan viime lauantain kamppailussa Bon Jovin legendaarista Livin’ on a prayeria vaihtopenkin puolella.

Voit katsoa videon tilanteesta tästä linkistä.

Avalanche kohtasi viikonlopun kamppailussaan Minnesota Wildin, jonka se murjoi hurjin lukemin, 7-2. Rantanen oli kamppailussa liekeissä, sillä hän teki pelissä yhden maalin ja yhteensä kolme tehopistettä.

Avalanchella on meneillään huiliviikko, ja se pelaa seuraavan ottelunsa vasta ensi lauantaina, kun se saa vastaansa vieraskaukalossa Dallas Starsin.

Mikko Rantanen on valittu NHL:n pelaajayhdistyksen toimesta viikon parhaaksi pelaajaksi. Voit lukea aiheesta lisää TÄSTÄ.

Lisää NHL-aiheisia uutisia löydät TÄÄLTÄ.