Mahtavia uutisia – Mikko Rantanen saapuu MM-kisoihin!

Mikko Rantanen ja Avalanche eivät ole varsinaisesti edes aloittaneet sopimusneuvotteluja.
Mikko Rantanen ja Avalanche eivät ole varsinaisesti edes aloittaneet sopimusneuvotteluja.

Colorado Avalanchen supertähti Mikko Rantanen saapuu MM-kisoihin. Nuorukainen varmisti asian itse Leijonien tiedotteen kautta.

Colorado Avalanchen riveissä loistavan kauden pelannut Mikko Rantanen saapuu vahvistamaan Suomen joukkuetta pian alkaviin MM-kisoihin. Kisat pelataan tänä vuonna Tanskassa, missä kisakaupunkeina toimiva Kööpenhamina ja Herning.

Rantasen saapuminen Leijonien ryhmään on luonnollisesti loistava. Monien kieltäytyjien jälkeen Suomen joukkue on vahvistunut Rantasen lisäksi muun muassa Sebastian AhollaTeuvo Teräväisellä sekä Mikael Granlundilla.

MUISTA MYÖS:
Laitataklauksen lukijoita hemmotellaan – Unibet tarjoaa 20 € ilmaisvedon!

Rantasen ja Avalanchen kausi katkesi pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella, kun Pekka Rinteen Nashville Predators lähetti denveriläisseuran kesälomille. Rantanen pelasi menneessä runkosarjassa 81 ottelua, joissa hän iski 29 maalia ja todella komeat 84 tehopistettä. Hän oli Avalanchen toiseksi paras pistemies Nathan MacKinnonin jälkeen.

– Nyt kun olen saanut pari päivää vetää happea pudotuspelien päättymisen jälkeen on taas mukavaa hypätä kaukaloon. Haluan ehdottomasti olla mukana kisajoukkueessa, Rantanen sanaili Leijonien tiedotteessa.

MM-karkelot alkavat Leijonien osalta 5. toukokuuta, kun se saa vastaansa ennakkoon paljon heikomman Etelä-Korean. Ennen kyseistä ottelua Suomi pelaa kuitenkin EHT-turnauksen Ruotsissa.

Suosittelemme myös:
Suomen ketjut huomiseen Venäjä-otteluun tässä? Teräväinen ykkösessä