Video: Mikko Rantanen teki maalin ja nousi maalipörssin kolmoseksi – Joonas Donskoi säesti kahdella maalilla

Mikko Rantanen iski Arizonaa vastaan jo kauden 18. maalinsa. Lukema oikeuttaa koko sarjan maalipörssin kolmannelle sijalle.


Vetosampon Lätkävihje: Kärpät – Pelicans


Loistavaan vireeseen äitynyt Colorado Avalanche ei jättänyt Arizona Coyotesille pisteen pistettä maanantain NHL-kierroksella. Vierasjoukkue Colorado iski viisi maalia, kun taas Arizona sai kiekon maalipuiden väliin vain kertaalleen.

Coloradon suomalaistykki Mikko Rantanen iski avauserässä voittomaaliksi jääneen joukkueensa toisen osuman Nathan MacKinnonin ja Gabriel Landeskogin syötöistä.

Hirmuisessa iskussa oleva TPS-kasvatti on iskenyt 11 viime otteluun peräti tehopisteet 10+8=11. Rantasen koko kauden maalisaldo on peräti 18 täysosumaa, joka oikeuttaa NHL:n maalipörssin sijalle kolme yhdessä Leon Draisaitlin kanssa. Kärkipaikkaa pitävät Auston Matthews ja Connor McDavid 21 maalilla.

Rantasen joukkuetoveri Joonas Donskoi oli niin ikään maalirikkaassa iskussa. Donskoi viimeisteli ensin Coloradon neljännen maalin tyhjään rysään, jonka jälkeen hän iski viimeisillä sekunneilla vielä toisen maalin. Donskoilla on kasassa 30 ottelussa tehopisteet 10+11=21.

Mikko Rantanen nousi maalipörssin kolmossijalle tällä osumalla

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen TÄSTÄ!

Joonas Donskoi iski kaksi maalia Arizonan verkkoon

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen TÄSTÄ!


KATSO MYÖS: Video: Kaapo Kakon maaliton putki poikki toden teolla – iski kahdesti Artemi Panarinin syötöistä