VIDEO: Mikko Rantanen vahvassa vireessä – kaksi syöttöä kuitenkin laiha lohtu

Mikko Rantanen keräsi viime yön kamppailussa Vancouver Canucksia vastaan kaksi syöttöpistettä.
Mikko Rantanen keräsi viime yön kamppailussa Vancouver Canucksia vastaan kaksi syöttöpistettä.

Colorado Avalanchen Mikko Rantanen oli viime yönä vahvassa vireessä, kun denveriläisseura kohtasi vieraskaukalossa Vancouver Canucksin.

Vancouver Canucks sai viime yön kotiottelussaan vastaansa Mikko Rantasen edustaman Colorado Avalanchen. Loistavaa kautta pelaava Rantanen oli jälleen hyvässä vireessä, kun Canucks kaatoi Avalanchen jatkoajan jälkeen lukemin 4-3.

Rantanen sai joukkueen kolmesta maalista kahteen syötön. Molemmat osumat syntyivät kapteeni Gabriel Landeskogin lavasta, kun taasen J.T. Compher vastasi Avalanchen ensimmäisestä maalista.

Rantasen kumpikaan syöttö ei kerännyt kovinkaan suuria tyylipisteitä. Ensimmäisessä hän lähetti kiekon kohti maalia, joka kimpoili lopulta blokin kautta Tyson Barrielle, ja hänen lavastaan, Landeskogin kautta, maaliin. Jos alla oleva video ei toimi, voit katsoa sen myös täältä.

Landeskogin 3-2-johtomaalissa Rantanen oli ensimmäinen syöttäjä. Hän lähetti tilanteessa kiekon jälleen kohti maalia ja ruotsalaishyökkääjä sai lapansa kiekon tielle. Jos alla oleva video ei toimi, löydät sen myös täältä.

Kahden syöttöpisteensä myötä Rantanen on tehnyt nyt kauden 49 otteluun 17 maalia ja yhteensä 49 tehopistettä. Toista kauttaan pelaava nuorukainen teki edellisellä sesongilla 75 kamppailuun tehot 20+18.

Suosittelemme myös:
VIDEO: Evgeni Malkin iski hattutempun! San Jose mokaili oikein huolella