VIDEO: Rantasen ja Barkovin kaksintaistelu käy kuumana – kuin kissa-hiiri-leikkiä

Mikko Rantasen kaksi syöttöpistettä nostivat hänet kuluvan kauden osalta jo 66 tehopisteeseen.
Mikko Rantasen kaksi syöttöpistettä nostivat hänet kuluvan kauden osalta jo 66 tehopisteeseen.

Colorado Avalanchen Mikko Rantasen ja Florida Panthersin Aleksander Barkovin kaksintaistelu NHL:n suomalaispistepörssin voitosta kiihtyy vain kiihtymistään.

Kun Colorado Avalanchella on runkosarjaa jäljellä vielä 15 ottelun verran, ja Florida Panthersilla kaksi ottelua enemmän, käy Mikko Rantasen ja Aleksander Barkovin taistelu suomalaisten pistepörssin voitosta entistä kuumemmaksi.

Tällä hetkellä tilanne on se, että Barkovilla on kasassa tehot 25+43=68 ja Rantanen tulee kahden pisteen päässä pistesaldolla 22+44=66. Barkov on siis hienoinen ennakkosuosikki valloittamaan tehokkaimman suomalaisen kruunun, mutta mitään ei olla vielä ratkaistu.

Viime yönä kaksikon kissa-hiiri-leikki ikään kuin jatkui, sillä molemmat merkkauttivat pelaamissaan otteluissa identtiset pistemäärät: 0+2.

Rantanen olikin alustamassa heti joukkueensa avausmaalia, kun hän syötti ajassa 6:55 syntyneen Tyson Barrien osuman. Kun denveriläisten seuraava maali syntyi vain 12 sekuntia edellisestä, näytti vierasjoukkue karkaavan välittömästi kotijoukkueena toimineelta Columbus Blue Jacketsilta, mutta isäntien kuitti tuli heti perään.

Lopulta Blue Jackets karkasi toisen erän aikana vierailtaan, kun se vei keskimmäisen kaksikymppisen tylysti lukemin 3-0. Avalanche ei kuitenkaan luovuttanut, vaan se nousi päätöserässä tasoihin: ensiksi Gabriel Landeskog kavensi ylivoimalla aikaan 53:26, kun Rantanen alusti hänelle tekopaikan, ja lopulta Carl Söderberg tasoitti ottelun.

https://www.youtube.com/watch?v=LKf5fqMcHw8

Mikäli yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen myös TÄÄLTÄ.

Täydet pisteet jäivät kuitenkin Columbukseen, sillä ottelussa tehot 1+2 summannut puolustaja Seth Jones iski ratkaisun aikaan 60:59.

Isäntien maalilla nähtiin jo toisessa perättäisessä ottelussa Joonas Korpisalo, joka pysäytti pelin aikana 23 laukausta.

Barkovin illasta, sekä hänen huimasta pisteputkestaan, voit lukea lisää TÄMÄN LINKIN kautta.

Täältä kaikki NHL Trade Deadlinen siirrot joukkueittain:
NHL Trade Deadline 2018