VIDEO: 28 ottelua se otti – Milan Lucic avasi vihdoin maalihanansa!

Milan Lucic onnistui iskemään vihdoin kauden ensimmäisen maalinsa.
Milan Lucic onnistui iskemään vihdoin kauden ensimmäisen maalinsa.

Calgary Flamesiin täksi kaudeksi kaupattu voimahyökkääjä Milan Lucic onnistui vihdoin viime yönä avaamaan sesongin maalitilinsä.

Edmonton Oilers ja Calgary Flames suorittivat kesällä kaupan, missä James Neal matkasi Edmontoniin, kun taasen Milan Lucic pakkasi laukkunsa ja lähti Calgaryyn.

Toistaiseksi vaihtokauppa on ollut Edmontonin kannalta erinomainen, sillä Neal on tehnyt pelaamiinsa 30 otteluun 14 maalia ja yhteensä 19 tehopistettä.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Lucicin suunnalla onkin ollut hiljaisempaa, sillä mies lähti viime yön otteluun saalistamaan kauden ensimmäistä maaliaan. Sen hän myös sai, kun hän onnistui sutimaan kiekon käytännössä tyhjään rysään hyökkäyksen päätteeksi. Lucicista huomasi, että hänen selässään oli kokonainen eläintarha, sillä mies oli lähellä ryssiä avopaikkansa.

Lucicille viime yön ottelu oli kauden 28. Parhaimmalla kaudellaan mies on iskenyt maaleja jopa 30 kappaletta, mutta tämä tapahtui 2009-2010. Yhden maalinsa lisäksi Lucic on saalistanut tällä kaudella neljä syöttöpistettä, joten miehellä on kasassa yhteensä viisi tehopistettä.

Milan Lucic onnistui vihdoin maalinteossa:

Jos et saa videota näkyviin, löydät sen myös täältä.