VIDEO: Miro Aaltonen iski uransa ensimmäisen – konferenssifinaalit häämöttää

Suomalaishyökkääjä Miro Aaltonen teki KHL-sopimuksen Vityaz Podolskin kanssa.
Suomalaishyökkääjä Miro Aaltonen teki KHL-sopimuksen Vityaz Podolskin kanssa.

Miro Aaltonen iski viime yönä uransa ensimmäisen AHL:n pudotuspelimaalin. Samalla Toronto Marlies nousi enää voiton päähän konferenssifinaaleista.

Toronto Marlies nappasi viime yönä Syracuse Crunchista selvääkin selkeämmän voiton, kun se kaatoi joukkueen pudotuspelien toisella kierroksella lukemin 7-1. Viime yön myötä Marlies johtaa ottelusarjaa lukemin 3-0 ja on enää yhden voiton päässä AHL:n konferenssifinaaleista.

Loistavaa kautta pelaava Miro Aaltonen pääsi viime yön ottelussa vihdoin maalin makuun. Mies on nimittäin pelannut Marliesin riveissä nyt kahdeksan pudotuspeliottelua, joista seitsemän ensimmäistä meni ilman täysosumia. Viime yönä tähänkin saatiin korjaus, kun Aaltonen iski AHL-uransa ensimmäisen pudotuspelimaalin.

MUISTA MYÖS:
Unibetiltä ennenaikainen joululahja: Näet kaikki MM-pelit ilmaiseksi!

Aaltonen siirtyi Pohjois-Amerikkaan viime kesänä, kun hän teki sopimuksen Toronto Maple Leafsin kanssa. Toistaiseksi suomalaishyökkääjä ei ole päässyt maistamaan vielä NHL-kaukaloiden ilmapiiriä, sillä hän pelasi koko kauden farmisarjan puolella.

24-vuotias sentteri pelasi menneen runkosarjan aikana 64 ottelua, joissa hän iski 20 maalia ja yhteensä 43 tehopistettä. Kahdeksassa pudotuspeliottelussa hänen tehonsa ovat nyt 1+4.

Jos et saa videota näkyviin, löydät sen myös täältä.

Suosittelemme myös:
IIHF hassuttelee Sebastian Ahon huippuotteilla – ”Jos sinulla ei ole Ahoa, sinulla ei ole toivoa”