IL: Miro Heiskaselle kaavaillaan suurta roolia NHL:ssä – ”Se on tavoite”

Miro Heiskanen mahtavassa tilanteessa Dallasissa.
Miro Heiskanen mahtavassa tilanteessa Dallasissa.

Dallasin suomalaislupaus Miro Heiskaselle kaavaillaan suurta roolia jo heti ensimmäiselle kaudelle. Nuorukainen lähteekiin rapakon taakse kovin tavottein.

Dallas Stars varasi viime kesän draftin kolmantena pelaajana suomalaislupaus Miro Heiskasen, joka jäi kuitenkin vielä viime kaudeksi kasvamaan korkoa kotoiseen Liigaan ja HIFK-paitaan.

Heiskanen lähtee kuitenkin ensi kaudeksi valloittamaan myös NHL:ää, eikä suomalaispuolustajan tavoitteet ole kovinkaan löyhät. Nuorukainen nimittäin paljasti Iltalehden haastattelussa, että hän lähtee tavoittelemaan Dallasiin isoa roolia, eikä tämä ole tuulesta temmattu väite. Starsin seurajohto haluaa niin ikään suomalaiselta samaa.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

– On aika paljon ollut kommunikointia, se on ihan arkipäivää. Dallasin koutsi oli täällä käymässä ja GM:n (Jim Nill) kanssa soiteltiin. Haluavat, että pelaisin NHL:ssä isossa roolissa ja se on tavoite, Heiskanen kertoi Iltalehdelle lauantaina.

Heiskanen tulee saamaan Dallasissa apuja myös kahdelta maamieheltään, sillä Starsin takalinjoilla pelaavat jo valmiiksi esimerkiksi Esa Lindell sekä Julius Honka.

18-vuotias Heiskanen on pelannut Liigassa kahden kauden aikana 67 runkosarjaottelua, joissa hän on iskenyt 16 maalia ja yhteensä 33 tehopistettä. Näistä 23 (11+12) tuli viime kauden aikana, kun puolustaja pelasi loukkaantumisen vuoksi vain 30 runkosarjakamppailua.

Suosittelemme myös:
JA: Eric Perrin palaa JYP:iin – varmistus saadaan jo tänään?