VIDEO: Miro Heiskaselta mykistävä paluu – HIFK teki ihmenousun

Miro Heiskanen mahtavassa tilanteessa Dallasissa.
Miro Heiskanen mahtavassa tilanteessa Dallasissa.

Viimeksi joulukuun puolivälissä Liigassa pelannut Miro Heiskanen teki paluun kaukaloihin komealla tavalla, sillä hän loihti uskomattoman alivoimamaalin.

Illan Liiga-kierroksen ehdoton kohokohta oli Tampereen Tapparan ja Helsingin IFK:n välinen kohtaaminen. Kamppailu ei myöskään jättänyt ketään kylmäksi, sillä HIFK vei sen nimiinsä dramaattisten loppuvaiheiden jälkeen.

Ottelun komeimmasta suorituksesta vastasi kuitenkin HIFK:n puolustajalupaus Miro Heiskanen, joka loihti ensimmäisessä erässä uskomattoman komean alivoimamaalin. Heiskanen sai tilanteessa kiekon keskialueella Panu Mieholta ja taiteili itsensä lopulta maalintekoon.

Antaa liikkuvan kuvan kuitenkin puhua puolestaan, sillä löydät Heiskasen kikat alta löytyvästä klipistä. Jos video ei näy, voit katsoa sen myös tästä.

Kuten jo yllä mainittu, onnistui vierasjoukkue HIFK kampeamaan itsensä voittoon dramaattisten loppuvaiheiden jälkeen. Helsinkiläiset olivat nimittäin vielä minuutti ennen loppua yhden maalin takana, mutta kiitos Joonas Raskin ja Vili Sopasen, onnistui HIFK kapuamaan 4-3-voittoon.
Rask iski tasoituksen vain minuutti ennen loppua, ja Sopanen vei helsinkiläiset voittoon 32 sekuntia ennen loppusummerin soittoa. Voit katsoa videon HIFK:n ihmenoususta alta. Jos klippi ei toimit, löydät sen myös täältä.