VIDEO: Miro Heiskasen kädet ja pää kuin kirurgilla – millintarkka syöttö johti maaliin

Miro Heiskasen kädet ja pää toimivat kuin kirurgilla konsanaan!
Miro Heiskasen kädet ja pää toimivat kuin kirurgilla konsanaan!

Miro Heiskasen kädet ja pää vaikuttavat toimivan kuin kirurgilla, sillä nuorukaisen millintarkka syöttö viime yöltä johti Jamie Bennin maaliin.

Dallas Stars kohtasi viime yönä St. Louis Bluesin. Kotijoukkue Stars nappasi fanien iloksi kamppailusta 5-2-voiton, joten paremmuudesta ei jäänyt epäselvyyttä.

Ottelun tärkeä avausmaali syntyi vastaavasti toisen erän alussa ja sen alusti suomalaispuolustaja Miro Heiskanen. Kyseessä ei kuitenkaan ollut mikään perinteinen kiekon siirto vastahyökkäyksessä, sillä Heiskanen antoi Jamie Bennille tilanteessa millintarkan syötön.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Suomalaispuolustaja sai kiekon omalla siniviivallaan ja lähti rynnimään kohti Bluesin maalia. Samaan aikaan toisessa laidassa Benn teki saman ja Heiskanen päätti lähettää kiekon hänelle. Lopulta peliväline kolahti suoraan Bennin lapaan kovassa vauhdissa, minkä lisäksi kiekon ”lentoradalla” oli esteitä tiellä.

Peliväline nimittäin meni Bennin lapaan puolustaja Alex Pietrangelon ”puikoista” ja tämän jälkeen Benn vei Starsin 1-0-johtoon.

Lue myös: VIDEO: Aleksander Barkovilta jälleen upea osuma – tällä kertaa ohjasi pelivälineen reppuun

Miro Heiskasen kädet ja pää toimivat:

Jos et saa videota näkyviin, löydät sen myös täältä.