Liiga antoi tuomionsa – Miro Karjalainen kauden kuudenteen pelikieltoon

Miro Karjalainen on määrätty yhdeksän ottelun mittaiseen pelikieltoon
Miro Karjalainen on määrätty yhdeksän ottelun mittaiseen pelikieltoon

HPK:n Miro Karjalainen sai jälleen yhden pelikiellon lisää, kiitos toissa päivänä nähdyn päähän kohdistuneen taklauksen, jonka alle jäi Eemeli Suomi.

HPK:n takalinjoilla luutiva Miro Karjalainen on ollut jälleen kurinpidon puhuttelussa, kun hän jysäytti Ilveksen Eemeli Suomeen kovan päähän kohdistuneen taklauksen. Taklaus nähtiin toissa päivänä, ja voit katsoa tilanteesta videon täältä.

Kurinpito on nyt puhunut ja määrännyt Karjalaiselle yhdeksän ottelun mittaisen pelikiellon. Kyseessä on Karjalaisen kauden jopa kuudes pelikielto, joista kaksi on tullut tappeluista.

Liigan kurinpitodelegaation päätös kertoo, että koska kyseessä oli Karjalaisen kauden toinen päähän kohdistunut taklaus, sai hän ”rikoksen” uusijana kolmen pelin lisäpannan.

Päähän kohdistuneen taklauksen lisäksi Karjalaista rankaistiin laitataklauksesta, sillä Suomi oli tilanteessa laidasta irti.

Tilanne on aiheuttanut sosiaalisessa mediassa suurta keskustelua. Osa kokee, että Suomi ei ollut tilanteessa lainkaan hereillä, kun taasen osan mielestä Karjalainen ei kunnioittanut Ilves-hyökkääjää lainkaan.

Joka tapauksessa kurinpito on antanut tilanteeseen oman näkemyksensä ja Karjalainen tulee huilaamaan seuraavat yhdeksän ottelua. Puolustaja saa pelata seuraavan kerran 1.2. pelattavassa kamppailussa KalPaa vastaan.

Voit lukea kurinpitodelegaation päätöksen kokonaisuudessaan TÄÄLTÄ.

Lisää Liiga-uutisia löydät vastaavasti TÄSTÄ.