VIDEO: Miro Karjalainen taas ulos – jyräsi Ilveksen Eemeli Suomea päähän

Miro Karjalainen on määrätty yhdeksän ottelun mittaiseen pelikieltoon
Miro Karjalainen on määrätty yhdeksän ottelun mittaiseen pelikieltoon

HPK:n Miro Karjalainen taklasi itselleen jälleen ulosajon tiistai-illan Liiga-kierroksella, kun mies tööttäsi tylysti Ilveksen kultakypärää Eemeli Suomea.

Hämeenlinnan Pallokerhoa edustava Miro Karjalainen kolasi itsensä ulos ottelusta jo viidennen kerran tällä kaudella, kun hänelle tuomittiin pelirangaistus Ilvestä vastaan tiistaisen pelin toisessa erässä.

Liigan jäähytilaston kärkisijoilla majaileva kolossipakki ajeli tamperelaisten kultakypärää Eemeli Suomea keskialueella vaihtoaitioiden edessä. Karjalaisen kova tuuttaus osui vastustajan pelaajaa päähän, ja Suomi keräilikin hetken aikaa pommin jälkeen kamojaan jäällä.

21-vuotiaalle Karjalaiselle vihellettiin tilanteesta iso rangaistus päähän kohdistuneesta taklauksesta ja näin miehelle käsittämättömästi jo sesongin viides ulosajo. Hän oli ehtinyt myös ampua aikaisemmin matsin avauserässä oranssipaitojen 1-1-tasoituksen.

Itse kamppailu oli todellinen maali-iloittelu ja se venyikin aina jatkoajalle asti 5-5-lukemissa. Kaksi pistettä matkasi lopulta vierasjoukkue HPK:n matkaan, kun Oula Palve ratkaisi taiston hämeenlinnalaisille jatkoaikanyytillään.

Miro Karjalaisen tiistai-illan karu ajo Suomeen videolla:Jos video ei näkynyt, voit katsoa sen myös TÄSTÄ.

Lisää Liiga-aiheisia uutisia löydät sivustomme Liiga -osiosta.