KUVA: NHL18:an tekijöiltä valtava moka – eivät tienneet, missä Winter Classic pelataan

NHL:n Winter Classic -ottelu, vuosimallia 2018, järjestettiin baseball-seura New York Metsin kotistadionilla.
NHL:n Winter Classic -ottelu, vuosimallia 2018, järjestettiin baseball-seura New York Metsin kotistadionilla.

NHL:ssä pelattiin vuoden 2018 ensimmäisenä päivänä jokavuotinen Winter Classic -ottelu, joka on siis yksi maailman kovimman kiekkosarjan merkittävimmistä tapahtumista.

EA (Electronic Arts) on puolestaan todellinen pelimaailman jättiläinen. Se tunnetaan erityisesti useiden urheilupelien tuotannosta, kuten esimerkiksi NHL:n ja FIFA:n, ja kyseiset pelit julkaistaan EA Sportsin alaisuudessa.

Niinpä voisi kuvitella, että kun kyseisen peliyhtiön pelkästään NHL18-konsolipeliin suuntaamalla Twitter-tilillä julkaistaan jotain vuoden 2018 NHL:n Winter Classiciin liittyvää, yhtiössä myös tiedettäisiin, mistä siellä puhutaan.

Vaan eipä näemmä tiedetä.

EASPORTSNHL-nimeä kantavalla tilillä julkaistiin nimittäin seuraava twiitti.

Kyseisessä twiitissä hehkutetaan sitä, miten kaikkien aikojen kymmenes NHL:n Winter Classic -ottelu pelataan Buffalossa, josta kaikki sai alkunsa.

Ja oikeassahan EA:n suunnalla oltiin – siis siinä, että ensimmäinen Winter Classic -ottelu koskaan järjestettiin Buffalossa. Vaan tämän vuoden ottelua ei järjestetty, se kun sattui olemaan New Yorkissa.

Sittemmin twiitti poistettiin, mutta kuten jokainen vähääkään somemaailmaa tunteva ymmärtää, siinä vaiheessa on myöhäistä, kun köntsät on jo housuissa.

Winter Classic -ottelun, joka päättyi New York Rangersin jatkoaikavoittoon lukemin 3-2, tarkemmat tilastot löydät TÄÄLTÄ.

Raportin kyseisestä ottelusta pääset puolestaan lukemaan TÄMÄN LINKIN kautta.