VIDEO: Mitä ihmettä Washington Capitals puuhaa? Carlson hakkaa mailalla Ovechkinia haaroväliin

Washington Capitalsin pelipäivän kättelyt hakevat vertaistaan.
Washington Capitalsin pelipäivän kättelyt hakevat vertaistaan.

Jokaisella jääkiekkojoukkuuella on omat pelipäivän rutiininsa, mutta harvoilla se on yhtä outo kuin Washington Capitalsilla.

Washington Capitalsin kausi on ollut erinomainen, sillä joukkue majailee tällä hetkellä Metropolien divisioonan ykkösenä, kun esimerkiksi Pittsburgh Penguins on tällä hetkellä joukkueen takana.

Toki tässä ei ole mitään uutta, sillä Capitals on jo pitkään ollut erinomainen joukkue runkosarjassa, mutta keväällä matka on tyssännyt kerta toisensa jälkeen viimeistään pudotuspelien toiselle kierrokselle.

Nyt TSN:n Instagramissa on julkaistu vähintäänkin outoa videomateriaalia otteluun valmistautuvasta Washington Capitalsista, joka odottelee jäälle pääsyä hallin käytävällä.

Videossa on nimittäin taltioitu Capitalisin pelipäivän kättelyt, missä pääosaa esittävät TJ OshieAlexander Ovechkin sekä John Carlson.

Ensiksi Oshie ja Ovechkin hakkaavat toisiaan käsille, minkä jälkeen he tönivät toisiaan rinnuksillaan. Tämän jälkeen Oshie suuntaa Devante Smith-Pellyn luokse ja antaa hänelle oman osuutensa tönimisestä.

Sitten alkaa videon todellinen outous. Carlson nimittäin lyö Ovechkinia useaan otteeseen haarojen väliin ja tarkastaa, että ovatko Ovechkinin ”munarit” kunnossa. Voit katsoa koko videon alta. Jos et saa klippiä näkyviin, löydät sen myös täältä.

https://www.instagram.com/p/BfOXVwqhpIA/?taken-by=tsn_official

Suosittelemme myös:
VIDEO: Ryan Hartman ajeli Jakob Silfverbergin täysin pystyyn niitillään