Mitch Marner sai offer sheetejä – ”En halunnut niitä”

Mitch Marner kiinnosti kesän markkinoilla myös toisia joukkueita.
Mitch Marner kiinnosti kesän markkinoilla myös toisia joukkueita.

Toronto Maple Leafsin kanssa jatkosopimukseen päätynyt Mitch Marner paljasti, että hän sai kesän aikana myös offer sheetejä.

Kesän ehdottomasti yksi puhutuimpia hetkiä NHL:n suhteen nähtiin 1. heinäkuuta, kun Carolina Hurricanesin Sebastian Aho sai offer sheetin Montreal Canadiensilta. Hurricanesilla ei kestänyt pitkään vastata tarjoukseen, mutta samalla pitkä putki ilman offer sheetejä oli ohi.

Nyt myös Toronto Maple Leafsin kanssa jatkosopimuksen tehnyt Mitch Marner kertoo, että myös hän sai kesän alussa offer sheetejä muilta seuroilta. Tarjoukset eivät koskaan menneet Toronton toimiston pöydälle saakka, sillä Marner ei itse hyväksynyt niitä.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

– Se oli aikaisin kesällä, mutta ainoa tavoitteeni oli jatkaa Maple Leafsissa, joten en pyöritellyt niitä päässäni kovinkaan paljoa. Heti, kun agenttini (Darren Ferris) mainitsi niistä, sanoin hänelle, että en halua tutkia niitä mahdollisuuksia, Marner kertoi NHL.com:n mukaan.

Marnerilla ei ole myöskään minkäänlaista hajua siitä, minkälaisia summia hänelle tarjottiin.

– Kuten sanoin Darrenille, niin en halunnut niitä, joten en kysellyt niistä sen tarkemmin. En halunnut myöskään missata harjoitusleiriä tai yhtä ainutta ottelua.

LUE MYÖS: NHL:n harvinaisinta herkkua: mikä ihme on offer sheet?