MM 2018: Kanada julkaisi MM-rosterinsa – uskomaton nimilista!

Viime keväänä MM-hopealle jäänyt Kanada julkaisi MM-rosterinsa Tanskassa pelattaviin kisoihin.
Viime keväänä MM-hopealle jäänyt Kanada julkaisi MM-rosterinsa Tanskassa pelattaviin kisoihin. Kuva: Getty Images

Kanada julkaisi MM-rosterinsa, ainakin alustavan sellaisen, Tanskassa pelattaviin MM-kisoihin ja se pitää sisällään uskomattomia nimiä.

Kanada julkaisi MM-rosterinsa, ja kuten tavallista, se pitää sisällään äärimmäisen määrän maalintekovoimaa ja yksilötaitoa. Joukkueen ehdoton herra ja hidalgo on Edmonton Oilersia edustava Connor McDavid, joka voitti jo toisena kautena putkeen NHL:n pistepörssin, mutta myös tulituki taustalla on melkoista.

Kanadan joukkueen toiseksi tehokkain pelaaja runkosarjassa oli tulokastähti Mathew Barzal, joka sijoittui pistepörssissä 85 tehopisteellään jaetulle 13. sijalle.

MUISTA MYÖS:
Unibet räväyttää: Voita Crosbyn tai Malkinin pelipaita nimmareilla!

Lisäksi hyökkäyspäästä löytyy muun muassa Ryan O’Reillyn, Bo Horvatin, Jaden Schwartzin ja Brayden Schennin kaltaisia nimiä – kolmikosta Schwartz olisi hätyytellyt niin ikään 80 tehopisteen rajaa, mikäli hän olisi kyennyt pelaamaan täyden kauden.

Kanadan puolustusosasto on puolestaan todella nuori, mutta sieltä löytyy NHL:n eliittiin lukeutuvien Aaron Ekbladin ja Colton Paraykon kaltaisia nimiä. Kaksikosta hurjaa lyöntilaukaustaan jo viime MM-kisoissa väläytellyt Parayko tulee aiheuttamaan paljon päänvaivaa vastustajille – etenkin ylivoimalla.

Sen sijaan maalivahtipuoli on vielä tässä vaiheessa kysymysmerkki, sillä ainoana maalivahtina joukkueeseen nimettiin Darcy Kuemper, joka oli erinomainen Los Angeles Kingsissä, mutta Arizona Coyotesiin siirryttyään hän ei kyennyt ylläpitämään tasoaan yhtä korkeana.

Mitä todennäköisimmin vain yhden maalivahdin nimeäminen viittaa siihen, että vaahteranlehtipaidat, jotka lähtevät taistelemaan jälleen kerran tosissaan MM-kullasta, jää odottamaan potentiaalisia maalivahtivahvistuksia tällä viikolla käynnistyneistä NHL:n pudotuspeleistä. Toki saattaa myös olla, että jotkin jo kesälomalla olevat maalivahdit vielä pohtivat päätöksiään raskaan runkosarjan jälkeen.

Kanada julkaisi MM-rosterinsa – tässä se on:

Maalivahdit:

Darcy Kuemper (Arizona Coyotes)

Puolustajat:

Thomas Chabot (Ottawa Senators)
Vince Dunn (St. Louis Blues)
Joel Edmundson (St. Louis Blues)
Aaron Ekblad (Florida Panthers)
Darnell Nurse (Edmonton Oilers)
Colton Parayko (St. Louis Blues)
Ryan Pulock (New York Islanders)

Hyökkääjät:

Mathew Barzal (New York Islanders)
Anthony Beauvillier (New York Islanders)
Jordan Eberle (New York Islanders),
Bo Horvat (Vancouver Canucks)
Connor McDavid (Edmonton Oilers)
Ryan Nugent-Hopkins (Edmonton Oilers)
Brayden Schenn (St. Louis Blues)
Jaden Schwartz (St. Louis Blues)
Ryan O’Reilly (Buffalo Sabres)
Jean-Gabriel Pageau (Ottawa Senators)

NHL:n runkosarjan pistepörssin löydät TÄÄLTÄ.