MM-kisojen tähdistö julkaistu – mukana yksi tuore maailmanmestari

MM-kisojen tähdistö on nyt julkaistu. Turnauksen MVP:ksi valittiin Kanadan Mark Stone.
MM-kisojen tähdistö on nyt julkaistu. Turnauksen MVP:ksi valittiin Kanadan Mark Stone.

MM-kisojen tähdistö ja pelipaikoittain parhaat pelaajat ovat nyt julkaistu. Mukaan mahtui vain yksi tuore maailmanmestari.

Suomi nappasi vuoden 2019 MM-kisoista sensaatiomaisen maailmanmestaruuden, kun se kaatoi finaalissa Kanadan lukemin 3-1.

Nyt myös turnauksen tähdistö on julkaistu, joskin mukaan mahtui vain yksi tuore maailmanmestari. Kyseinen pelaaja on Leijonien puolustaja Mikko Lehtonen, joka pelasi kertakaikkisesti upean turnauksen. Lehtonen iski turnauksen aikana yhden maalin ja yhteensä seitsemän tehopistettä.

Puolustajista mukaan Lehtosen kanssa mahtui myös Tshekin Filip Hronek, jolla on ikää vasta 21 vuotta. Detroit Red Wingsin puolustaja pelasi turnauksessa täydet 10 ottelua ja iski näissä tehot 3+8, eli yli piste per peli.

Tähdistön maalin suulle luistelee Venäjän Andrei Vasilevskiy, jonka torjuntaprosentti kahdeksassa kamppailussa oli 94,6. Vielä vakuuttavampi oli miehen päästettyjen maalien keskiarvo, joka oli ainoastaan 1.60. Koko tähdistökentällisen löydät alta.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Kisojen MVP:ksi valittiin sen sijaan hopeajoukkue Kanadan Mark Stone. Vegas Golden Knightsin 27-vuotias laitahyökkääjä pelasi turnauksessa 10 ottelua, joissa Stone teki kahdeksan maalia ja yhteensä 14 tehopistettä.

MM-kisojen paras hyökkääjä oli vastaavasti Venäjän Nikita Kucherov, paras puolustaja Tshekin Filip Hronek ja paras maalivahti Andrei Vasilevskiy.

Suomi on uusi maailmanmestari!! Miracle on ice 2.0

MM-kisojen tähdistö julkaistu:

Maalivahti:
Andrei Vasilevski

Puolustajat:
Filip Hronek
Mikko Lehtonen

Hyökkääjät:
Mark Stone
William Nylander
Jakub Voracek