MTV:n ja Juhani Tammisen tiet eroavat – Aurinkokuningas sivuun kiekkolähetyksistä

Juhani Tammisen

MTV ilmoitti perjantaina, että se ei jatka kiekkoasiantuntija Juhani Tammisen kanssa yhteistyötä. Näin ollen Tamin Corneria ei tulla enää jatkossa näkemään kiekkolähetyksissä ainakaan MTV:n kanavilla.

Pitkään ihmisiä ilostuttanut ja vihastuttanut Juhani Tamminen sai lähtöpassit MTV:ltä. Muun muassa MM-kisojen asiantuntija toimineen Tammisen MTV:llä kesti yhteensä kuuden vuoden ajan.

– Tami on ainutlaatuinen kiekkopersoona. Hän on ollut huippukiekossa mukana 50 vuotta eri rooleissa, ja intohimo lajia kohtaan on edelleen tapissa. Tamin panos kiekkosisällöissämme on ollut keskeinen. Nyt on kuitenkin aika uudistaa konseptia ja tekijäkaartia, MTV:n urheiluohjelmien päällikkö Markus Autero kertoo tiedotteessa.

Tammisen viimeiseksi palvelukseksi jäi keväällä Pariisissa ja Kölnissä pidetyt jääkiekon MM-kisat.

– Mielestäni Pariisi on Euroopan hienoin kaupunki. Ranskan päävalmentajana sain 1996-1998 vakuutettua Ranskan veljet MM-kisojen mahdollisuudesta siellä, ja kiitos MTV:n, sain olla avainpaikalla todistamassa yhden urani virstanpylvään toteutumista hienolla Bercy Areenalla. C’est fantastique, Lion #79 hehkuttaa MTV:n sivuilla.