Nappaako TPS yllätysvoiton Lukosta? Tee yli 160€ tili kympillä!

Kotimainen liiga polkaistaan tänään käyntiin, kun hallitseva mestari Lukko saa isännöitäväkseen TPS:n kello 18:30. Tsekkaa, kuinka voit tehdä mellevän tilin vain kympin sijoituksella, mikäli sinulta ei vielä löydy pelitiliä Coolbetille.

LIIGA-KISA: VOITA 500€!

Lukko marssi viime kauteen murskaavana ennakkosuosikkina. Jälki olikin sen mukaista, sillä raumalaiset nostivat kohtuu suvereenien pudotuspelien jälkeen kannua kauden päätteeksi. Lukko kohtasi finaalisarjassa TPS:n, jonka se kukisti 3-1 voitoin.

Lukko ja TPS omaavat molemmat kärkikastin materiaalit uuteen kauteen lähdettäessä. Coolbet tarjoaa molempien mestaruudesta kertoimen 6,50, mikä kielii että molemmilla on hallussa varsin tasaiset pelaajaniput.

Kotijoukkue Lukko lähtee illan matsiin kertoimien valossa melko selvänä ennakkosuosikkina – allekirjoittaneen mielestä kenties liian selvänä. TPS:n osakkeita laskenee heikohkot otteet CHL:ssä, sekä Lukon voittama harjoitusottelu muutaman viikon takaa. TPS on kuitenkin täysin kykenevä haastamaan Lukon, ja voisi olettaa että turkulaisten hampaankoloon on jäänyt jotain viime kauden finaalisarjan jäljiltä? Coolbet tarjoaa vieraiden voitosta kertoimen 3,25, mikä on kokeilun arvoinen.

TALLETA 10€, PELAA 50€!

SIIRRY LÄTKÄKERTOIMIIN!

Näin teet 162,5€ vain kympillä:

1. Luo tili Coolbetille TÄSTÄ ja talleta 10€ käyttämällä talletuskoodia 4XBONUS.

2. Saat pelitilillesi 50€ pelirahaa.

3. Lyö 50€ TPS:n voitolle. Kerroin on artikkelin kirjoitushetkellä 3,25. Voit halutessasi veikata myös tasapeliä tai Lukon voittoa!

4. Jos TPS voittaa, teet pelkällä kympillä 162,5€! (HUOM. Kerroin saattaa muuttua ennen ottelun alkua).

5. Tarjous on voimassa vain niille asiakkaille, jotka eivät ole aiemmin lunastaneet Coolbetin ensitalletusbonusta. Bonusraha tulee kierrättää kampanjan sääntöjen mukaisesti.