HPK:lta nippu kovia hankintoja – Nenonen ja Cornet Kerhon haaviin

Muun muassa Nenonen ja Cornet liittyvät ensi kaudella HPK:n riveihin.
Muun muassa Nenonen ja Cornet liittyvät ensi kaudella HPK:n riveihin.

Hämeenlinnan Pallokerho, tuttavallisemmin HPK, on hankkinut riveihinsä kolme uutta pelaajaa, kun esimerkiksi Nenonen ja Cornet liittyvät Kerhoon.

HPK julkaisi eilen kolme uutta pelaajasopimusta. Kyseiset nimet ovat Sportin ja Tapparan riveissä viime kaudella pelannut Markus Nenonen, paluumuuttaja Philippe Cornet sekä Mestiksen tehopelaaja Oskari Lehtinen.

Nenonen kantoi viime kaudella muun muassa Sportissa kultakypärää, kunnes hän siirtyi kesken sesongin Tapparan riveihin. Kaiken kaikkiaan 25-vuotias laituri takoi 54 runkosarjaotteluun 18 maalia ja yhteensä 33 tehopistettä.

MUISTA MYÖS:
KISA: Veikkaa NHL-pelien tulokset ja voita PlayStation 4 -pelikonsoli!

Cornet, joka pelasi HPK:ssa myös toissa kaudella, edusti menneellä sesongilla Norjan Stavanger Oilersia. Loukkaantumisherkkä kanadalaishyökkääjä iski kaudella 2016-17 HPK:n paidassa 12 maalia 30 otteluun. Norjan kaukaloissa mies edusti Oilersia 18 kamppailun verran, joiden aikana hän keräsi tililleen teho 9+11.

Kenties mielenkiintoisin hankinnoista on Oskari Lehtinen, joka on pelannut kaksi edellistä kautta Mestiksen Jokipojissa. Menneellä sesongilla 24-vuotias tykitti 49 runkosarjaotteluun 22 maalia ja yhteensä 44 tehopistettä. Tahti ei hiipunut myöskään pudotuspeleissä, sillä mies teki yhdeksään kamppailuun seitsemän pistettä.

HPK:n tiedotteeseen tästä.

Suosittelemme myös:
Sibir hankki todella kovan kolmikon – Junttila, Peltola, Bertrand Venäjälle!