VIDEO: Sekopäistä touhua – NFL-tähti joi NHL-ottelussa olutta monnin kautta

NFL-tähti joi olutta eilisessä Predatorsin kotiottelussa monnin kautta.
NFL-tähti joi olutta eilisessä Predatorsin kotiottelussa monnin kautta.

Nashvillessä on jälleen aivan uskomaton kiekkohuuma, kun Predators pelaa pudotuspeleissä Winnipegiä vastaan. Nyt NFL-tähti joi olutta monnin kautta.

Nashville Predatorsin kotiluola Bridgestone Arena on ollut viime vuosina vastustajille aivan uskomattoman hankala paikka pelata. ”Smashville” on äänekäs, hullu ja kaupungissa on päällä käsittämätön kiekkohuuma.

Nyt, kun Predators pelaa pudotuspelien toisella kierroksella Winnipeg Jetsiä vastaan, on halli ollut jälleen aivan liekeissä. Huumassa elää mukana myös kaupungin muiden lajien urheilutähdet. Esimerkiksi viime yönä Bridgestone Arenalle oli saapunut NFL-seura Tennessee Titansin hyökkäyksen linjamiehet.

MUISTA MYÖS:
Laitataklauksen lukijoita hemmotellaan – Unibet tarjoaa 20 € ilmaisvedon!

Pelaajat olivat selvästi juhlatuulella, mikä näkyi heidän käytöksestään. Yksi miehistä, Taylor Lewan, oli nimittäin ottanut hallille mukaan monnin, mistä on muodostunut Predatorsin eräänlainen kevään symboli.

Lewan ei kuitenkaan heittänyt monnia jäälle, vaan joi sen kautta olutta. Kyllä, luit aivan oikein: joi sen kautta olutta. Hän nimittäin piti monnia suunsa lähellä, kun muut kaatoivat sitä pitkin olutta miehen kitaan. Tämän jälkeen Lewan nosti kalan käsivarrelleen ja esitteli sitä muulle yleisölle.

https://www.youtube.com/watch?v=O_JiqMMhc_M

Jos et saa videota näkyviin, löydät sen myös täältä.

Suosittelemme myös:
VIDEO: Patrik Laine ja PK Subban kinastelivat toden teolla