NHL-fanit haluavat GM:lle potkut – ovat keränneet tästä syystä lähes 5 000 dollaria!

Fanit haluavat, että Islanders antaa sen GM:lle potkut.
Fanit haluavat, että Islanders antaa seuran GM:lle potkut.

New York Islandersin fanit ovat saaneet seuran touhuista tarpeeksi ja he haluavat joukkueen GM:lle potkut. Tehtävässä toimii tällä hetkellä Garth Snow.

New York Islanders on edennyt pudotuspelien kolmannelle kierrokselle edellisen kerran kaudella 1992-93, joten Islandersin kohdalla ei puhuta mistään varsinaisen kovasta kestomenestyjästä.

Nyt osa seuran faneista on saanut tilanteesta tarpeekseen, ja he haluavat joukkueen GM Garth Snow’lle potkut. Tämän eteen he ovat aloittaneet internetissä keräyksen, jonka tarkoituksena on ostaa Brooklynista mainoskyltti. Kyltti sijaitsisi noin puolisen kilometrin päässä seuran kotiareenalta.

Kyltti tulisi pitämään sisällään tekstin ”Snow Must Go” (Snow’n pitää mennä), joka on suora viittaus siihen, että nykyisen GM:n johdolla on turha odottaa minkäänlaista menestystä.

Faniryhmä, Twitter-käyttäjä James Duffyn johdolla, asetti keräyksen tavoitteeksi 2 725 dollaria, mutta lahjoituksia on tullut tähän mennessä lähes 5 000 dollarin arvosta. Kyltin on tarkoitus olla esillä neljän viikon ajan.

Jos et saa twiittiä näkyviin, löydät sen myös TÄSTÄ.

Keräys on yhä voimissaan gofundme.com -sivustolla. Jos olet itsekin Islanders-fani ja haluat osallistua talkoisiin, voit tehdä sen tämän linkin kautta.

Suosittelemme myös:
VIDEO: Petra Nieminen taituroi – naisten pelissä turnauksen kenties komein maali?